Tepebaşı Belediyesi Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Emlak

Tepebaşı Belediyesi Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ömerağa Mahallesi'nde asfalt çalışmaları yapılırken, Çamlıca ve Ömerağa mahallelerinde kilit taş, bordür, karo ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, diğer mahallelerde ise yol bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

30.09.2023 11:59

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, yol ve kaldırım çalışmalarını kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde sürdürüyor. Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı asfalt çalışmaları Ömerağa Mahallesi Öncü Sokak'ta devam ediyor. Kilit taş, bordür, karo ve kaldırım çalışmaları ise Çamlıca ve Ömerağa mahallelerinde sürüyor. Muhtelif mahallelerde ise yol bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Mahalle sakinleri gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetini belirtirken, Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğini bildirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: ANKA

Son Dakika Emlak Tepebaşı Belediyesi Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement