Beylikdüzü'nde 2 arkadaş araçta vurulmuş halde bulundu - Son Dakika
Genel

Beylikdüzü'nde 2 arkadaş araçta vurulmuş halde bulundu

İstanbul Beylikdüzü'nde boş bir araziden silah seslerine geldiğine yönelik ihbarı değerlendiren polis ekipleri, bir otomobilin içinde yaşları 34 ve 27 olan 2 arkadaşı enselerinden vurularak öldürülmüş halde buldu. Arkadaşların adam yaralama ve uyuşturucu ticareti gibi suçlardan çok sayıda kaydın olduğu ortaya çıktı.

20.02.2024 13:36

Beylikdüzü'nde yaşları 34 ve 27 olan 2 arkadaş araç içerisinde iddiaya göre enselerinden vurularak öldürüldü. Arkadaşların uyuşturucu ticareti ve adam yaralama suçlarından kayıtları olduğu öğrenildi.

BOŞ ARSADAN SİLAH SESLERİ GELDİ

Olay, 19 Şubat saat 1 sıralarında Dereağzı Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre boş bir arsada silah sesleri geldiği ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri bölgede park halindeki bir otomobili inceledi. Araç içerisinde 2 kişinin kanlar içinde iddiaya göre ensesinden vurulmuş hareketsiz olduğunu fark eden polis sağlık ekiplerine haber verdi.

SUÇ DOSYALARI EPEY KABARIK

Hastaneye kaldırılan ve burada hayatını kaybeden şahısların E.H. ve E.Ö.olduğu öğrenildi. Şahısların yapılan sorgulamalarında ise E.Ö.'nün gasp, yaralama ve uyuşturucu kullanmaktan, E.H.'nin ise uyuşturucu ticareti adam yaralama gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.

POLİS KAÇAN ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE

Hayatını kaybeden şahısların cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri ise savcılık talimatıyla konuyla ilgili incelemelere başladı. Polis olayın faili kaçan şüphelileri arıyor.

Beylikdüzü\'nde 2 arkadaş araçta vurulmuş halde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Beylikdüzü'nde 2 arkadaş araçta vurulmuş halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali Yıldız: Su testisi su yolunda misali … Genede insan olarak üzüldüm 72 15 Yanıtla
  • Şevki Sünger: Polis araştırır bulur katilleri .3 sene mahkeme sürer,. sonara az bir ceza verilir 4, sene zaten seçim var çıkarlar .hadi geçmiş olsun 46 7 Yanıtla
  • mesut yuksel: Texas city ! 21 6 Yanıtla

Advertisement