Boş Dükkanda Mahsur Kalan Güvercini Kırık Camların Arasından Su Vererek Hayatta Tutmaya Çalışıyor - Son Dakika
Genel

Boş Dükkanda Mahsur Kalan Güvercini Kırık Camların Arasından Su Vererek Hayatta Tutmaya Çalışıyor

Boş dükkanda mahsur kalan güvercini kırık camların arasından su vererek hayatta tutmaya çalışıyorKIRŞEHİR - Kırşehir'de esnaf Mehmet Turhan, kilitli ve boş bir dükkanda mahsur kalan güvercini kurtarmak için seferber oldu.

05.10.2017 14:26

Boş dükkanda mahsur kalan güvercini kırık camların arasından su vererek hayatta tutmaya çalışıyor

KIRŞEHİR - Kırşehir'de esnaf Mehmet Turhan, kilitli ve boş bir dükkanda mahsur kalan güvercini kurtarmak için seferber oldu. Hayvansever esnaf, 4 gündür dışarı çıkaramadığı güvercini, dükkanın kırık camlarından su dökerek hayatta tutmaya çalışıyor.

Kırşehir'de Ankara Caddesi üzerinde esnaflık yapan Mehmet Turan, 4 gün önce iş yerine giderken, cadde üzerinde yaklaşık 1 yıldır boş olan dükkanda bir güvercinin çırpındığını gördü. Güvercinin kurtarılması için yetkilileri arayan Mehmet Turhan, yetkililerin önerisiyle önce dükkan sahibine ulaşmaya çalıştı. Dükkan sahibinin de kiracısının da dükkanın anahtarını kaybettiklerini söylemesi üzerine hayırsever esnaf, itfaiye ekiplerini aradı. İtfaiye Müdürlüğünden, özel mülkiyet olduğu için dükkana izinsiz giriş yapılamayacağı yanıtını alan Mehmet Turhan'ın girişimleri yine karşılıksız kaldı.

Çareyi basına konuşmakta bulan Mehmet Turhan, "Tek amacım güvercini kurtarmak. Yazık günah. Hayvan 4 gündür aç ama bir şey yapamıyorum. Cama vuruyorum, tepki vermiyor. Camın kırık yerinden su döküyorum cama yapışıp ibiği ile su içiyor. 4 gündür suyla yaşıyor. Kimse yardımcı olmuyor. Hayvanı buradan kurtarmak için yardım bekliyorum. Hayvan Haklarının konuşulduğu şu günlerde yetkililerden yardım bekliyorum" diye konuştu.

Boş Dükkanda Mahsur Kalan Güvercini Kırık Camların Arasından Su Vererek Hayatta Tutmaya Çalışıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Boş Dükkanda Mahsur Kalan Güvercini Kırık Camların Arasından Su Vererek Hayatta Tutmaya Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement