Kadıköy'deki Cumhuriyet Yürüyüşüne Yoğun İlgi - Son Dakika
Genel

Kadıköy'deki Cumhuriyet Yürüyüşüne Yoğun İlgi

Kadıköy'deki Cumhuriyet yürüyüşüne yoğun ilgi Binlerce kişi Cumhuriyet Yürüyüşüne katıldı Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu, "Biz Kadıköy'de Cumhuriyete ve devrimlerine hep sahip çıktık, çıkmaya devam edeceğiz"İSTANBUL - Kadıköy Belediyesi tarafından Bağdat Caddesi'nde her yıl düzenlenen...

29.10.2017 23:13

Kadıköy'deki Cumhuriyet yürüyüşüne yoğun ilgi

Binlerce kişi Cumhuriyet Yürüyüşüne katıldı

Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu, "Biz Kadıköy'de Cumhuriyete ve devrimlerine hep sahip çıktık, çıkmaya devam edeceğiz"

İSTANBUL - Kadıköy Belediyesi tarafından Bağdat Caddesi'nde her yıl düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Yürüyüşe katılan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, "Biz Kadıköy'de Cumhuriyete ve devrimlerine hep sahip çıktık. Sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında her yıl Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşüne onbinlerce kişi katıldı. Bağdat Caddesi boyunca gerçekleşen yürüyüşe katılan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile büyük bir coşku oluşturdu. Yürüyüşe Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun yanı sıra bazı CHP Milletvekilleri de katıldı. Yürüyüş boyunca bazı yaşlı vatandaşların ve küçük çocukların da yürüyüşe Türk bayrakları ile katıldıkları da görüldü. Yürüyüşün sonunda bir konuşma yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, "Cumhuriyetimizin 94. Yılı kutlu olsun. Cumhuriyet Kadıköy'de her yıl büyük bir coşku ile kutlanıyor. Her yıl yüzbinlerle bu sokakları dolduruyoruz. Her yıl bu yürüyüşe katılanların sayısı artıyor. Biz Cumhuriyete inanıyoruz. Cumhuriyetin gücüne inanıyoruz. Cumhuriyet Kadıköylülerin hep gündeminde. Kadıköylüler Cumhuriyetin sürekli değişim olduğunu biliyor. Cumhuriyetin demokrasi demek olduğunu biliyor. Eşitlik demek olduğunu biliyor. Barış olduğunu biliyor. Laiklik olduğunu biliyor. Adalet olduğunu biliyor. Biz Kadıköy'de Cumhuriyete ve devrimlerine hep sahip çıktık. Sahip çıkmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kadıköy\'deki Cumhuriyet Yürüyüşüne Yoğun İlgi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kadıköy'deki Cumhuriyet Yürüyüşüne Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement