Snowboardcu Süleyman Atlı, Doğu Ekspresi'nin üzerinden atladı - Son Dakika
Genel

Snowboardcu Süleyman Atlı, Doğu Ekspresi'nin üzerinden atladı

Ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, Kars'ta hareket halindeki Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboardla atlayarak bir ilk imza attı. Kars Valiliği'nin davetlisi olarak kentte bulunan Atlı'nın atlayışı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

21.03.2024 09:56  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Snowboardla Doğu Ekspresi'nin üzerinden atladı

KARS - Ünlü Snowboardcu Süleyman Atlı, Kars'ta hareket halindeki Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboardla atlayarak bir ilk imza attı.

Dünyanın en güzel rotalarından olan Doğu Ekspresi ile yaşanan Ankara-Kars seferinde bir ilk yaşandı. Kars'ta bulunan Ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, hazırlanan özel pistte Kars'tan Ankara'ya hareket halindeki Doğu Ekspresi'nin üzerinden atladı. Kars Valiliği'nin davetlisi olarak kentte bulunan Süleyman Atlı'nın tren üzerinden atlayışını Kars Valiliği sosyal medya hesabında paylaştı.

Kars Valiliği'nin; "Kars'ta Bir İlk, Belki de Dünya'da, İlklerin şehri Kars'ta bir ilk daha yaşandı. "Dünyanın en güzel rotalarından olan Doğu Ekspresi ile yaşanan Ankara-Kars seferinde bir ilk yaşandı. Ünlü snowboardcı Süleyman Atlı, Kristal karlar diyarı Sarıkamış'ta Doğu Ekspresinin üzerinden snowboarduyla atlayarak ilklerin şehri Kars'ta bir ilke imza attı" başlığıyla paylaştığı video sosyal medyada bir anda binlerce beğeni aldı.

Snowboardcu Süleyman Atlı, Doğu Ekspresi\'nin üzerinden atladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Snowboardcu Süleyman Atlı, Doğu Ekspresi'nin üzerinden atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement