10 Yaşındaki Çocuktan 22 Saattir Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

10 Yaşındaki Çocuktan 22 Saattir Haber Alınamıyor

10 Yaşındaki Çocuktan 22 Saattir Haber Alınamıyor

Kırklareli'nde dün okula gitmek için evinden ayrılan 10 yaşındaki çocuktan 22 saattir haber alınamıyor.

15.03.2014 22:10  Güncelleme: 22:40

Kırklareli'de dün okula gitmek için evinden ayrılan 10 yaşındaki çocuktan 22 saattir haber alınamıyor.

Atatürk Ortaokulu 4. sınıfta eğitim öğretim gören ve dün öğle saatlerinde Karacaibrahim Mahallesi Mahsutbey Sokaktaki evinden okula gitmek üzere ayrılan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş'ın nerede olduğu bilinmiyor.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ile Asayiş Şubesi ekipleri Aktaş'ın bulunması için mahalledeki inşaat ve metruk binalarda arama yaptı.

Kırklareli Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü olarak görev yapan baba Yılmaz Aktaş ise arama çalışmaları sırasında gözyaşlarına hakim olmadı. Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuğunun dün kaybolduğunu söyledi. Çocuğunun bulunmasını isteyen Aktaş, yetkililerle beraber çocuğunu aradıklarını kaydetti.

Çocuğunu çok sevdiğini ifade eden Aktaş, "Dün eşim çocuğumun kaybolduğunu söyledi. Ben de işten çıkarak hemen eve geldim. Çantası, parkası ve yeleğini sokak başında bulduk. Dün öğretmeni okulda görmüş. Bir marketin güvenlik kamerasında gözüküyor. Daha önceden hiç böyle bir durum olmamıştı. Arkadaşlarına 'gezeceğim' demiş. Yetkililerle beraber arıyoruz. Çocuğum her akşam geldiğimde üzerime atlayarak sarılırdı. Bizden korkarak evden kaçmaz" diye konuştu.

Anne Münevver Aktaş ise çocuklarının bulunması için polise başvurduklarını ifade etti.

Çocuğunun bulunması için yetkililerden yardım beklediklerini anlatan Aktaş, oğluna çağrıda bulunarak, "Oğlum bize haber ver. Korkuyorsan herhangi gibi bir şey yapmayacağız. Lütfen gel ne olursun" dedi.

Bir marketin güvenlik kameralarında, Halil İbrahim Aktaş'ın dün 15.30 sıralarında markete geldiği ve "köpek tasması var mı ?" diye sorduğu görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Yaşındaki Çocuktan 22 Saattir Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SILA: ben çocuğu daha önce görmüştüm ama hiç tanımıyorum eğer kaçsaydı şimdiye kadar geri dönerdi bnece küçücük çocuk başına bir şey gelmiş olabilir 1 1 Yanıtla

Advertisement