Kayseri'de 112 Çalışanlarının Darp Edildiği İddia Edildi - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 112 Çalışanlarının Darp Edildiği İddia Edildi

Kayseri'de 112 acil servis çalışanlarının bir ilköğretim okulundaki öğretmenler tarafından darp edildiği iddia edildi.

03.01.2014 17:34  Güncelleme: 17:39

Kayseri'de 112 çalışanlarının bir ilköğretim okulundaki öğretmenler tarafından darp edildiği iddia edildi.

Sağlık Sen Şube Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kentteki bir ilköğretim okulunun önünde yaptığı açıklamada, bugün kentteki bir eğitim kurumunda sağlık çalışanlarına şiddet uygulandığını iddia etti.

Eğitim kurumunda yaşananların üzücü olduğunu ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

"112'de çalışan arkadaşlarımız bir ilköğretim okulundan gelen acil çağrısı üzerine çok kısa süre içinde olay yerine gitmişlerdir. Müdahale edilirken adları öğretmen olan bir kısım insan tarafından sağlık çalışanları saldırıya uğramışlardır. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz kişiler tarafından şiddete uğranması biz sağlık çalışanlarını derinden üzmüştür. Bu nasıl eğitimcilik, nasıl zihniyettir? Saldırıya uğrayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, bu olayların son bulması için caydırıcı önlemler alınmasını talep ediyoruz."

Doğan, 112 çalışanlarının konu ile ilgili karakola şikayette bulunduklarını da sözlerine ekledi.

-"Darp kesinlikle yok"

Bir darp olayının söz konusu olmadığını belirten Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ise, öğretmenler ve sağlık çalışanları arasında sözlü bir tartışma yaşandığını dile getirdi.

Yılmaz, "Aynı öğrenci dün yine rahatsızlanmış. Hastaneye ayakta götürülmesi gereken çocuk 112 çalışanlarının kollarında iken bayılmış. Bugün de aynı çocuk için okula giden 112 çalışanlarına bir kadın öğretmenimiz 'Dün de böyle ayakta götürürken çocuk bayıldı, sedye ile götürseniz' demiş. Bunun üzerine sağlık çalışanları ile öğretmenler arasında sözlü tartışma çıkmış. Bir darp söz konusu değil" diye konuştu.

Kayseri\'de 112 Çalışanlarının Darp Edildiği İddia Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 112 Çalışanlarının Darp Edildiği İddia Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement