19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'nda Gurur Günü - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'nda Gurur Günü

19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu\'nda Gurur Günü

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu 11'inci dönem öğrencileri, bugün düzenlenen törenle mezun oldu.536 mezun, üzerinde Anayasa ve tabanca bulunan masalara ellerini koyarak meslek yemini etti.

06.06.2013 14:52

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu 11'inci dönem öğrencileri, bugün düzenlenen törenle mezun oldu. 536 mezun, üzerinde Anayasa ve tabanca bulunan masalara ellerini koyarak meslek yemini etti.

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'nun 11'inci döneminde mezun olan 254'ü kadın 536 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet törenine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile mezun olan polislerin yakınları katıldı. Törende ilk olarak dönem birincisi Seda Altın, yaş kütüğüne plaket çaktı. Törende dönemde dereceye giren 10 öğrenci ödül verilmek üzere çağırıldığı sırada dönem üçüncüsü olan Funda Efe baygınlık geçirerek yere yığıldı. Genç polis memuruna hemen meslektaşları müdehale etti. Funda Efe, kısa bir süre sonra törene yeniden katıldı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, dereceye giren 10 öğrenciye plaket ve hediyelerini verdi. Daha sonra 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu halk oyunu ekibi gösteri yaptı. 536 öğrenci, üzerinde anayasa ve tabanca bulunan masaların üzerine ellerini koyarak meslek yemini etti. Daha sonra öğrenciler bandonun çaldığı marş eşliğinde geçit yaptı. Geçit töreni sırasında öğrencilerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Aileler töreni görüntülemek için birbirleriyle yarıştı. Mezuniyet töreninde son olarak 536 mezun şapkalarını havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Öğrenciler birbirine sarılarak gözyaşı döktü. Bazıları ise çalan müzik eşilğinde oynadı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'nda Gurur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement