Kaybolan Yaşlı Kadın Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kaybolan Yaşlı Kadın Bulundu

Kaybolan Yaşlı Kadın Bulundu

Bartın'da, geçen çarşamba fındık bahçesinde gezerken kaybolan 77 yaşındaki Sevim Yılmaz, bu sabah bulundu.

27.07.2013 14:31  Güncelleme: 16:19

Bartın'da, geçen çarşamba fındık bahçesinde gezerken kaybolan 77 yaşındaki Sevim Yılmaz bu sabah bulundu. Tarladaki barakada köpekler için bırakılan kuru ekmekleri suda ıslatıp yiyerek hayatta kaldığını anlatan Sevim Yılmaz tedaviye alındı.

Geçen çarşamba, Bartın'ın Akgöz Köyü'nde bulunan fındık bahçesine oğlu 55 yaşındaki Raşit Yılmaz ile birlikte giden Sevim Yılmaz, oğlunun uyuduğu sırada gezmeye çıktı ve bir daha dönmedi. Annesini bulamayan Raşit Yılmaz'ın ihbarı üzerine jandarma ve köylüler kadını aramaya başladı. Sevim Yılmaz bu sabah saatlerinde fındık bahçesine 2 kilometre uzaklıkta, bir tarladaki barakada bulundu.

Köye getirilen Sevim Yılmaz, burada bekleyen 112 Acil Servis ekibi tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kontrolden geçirilen Sevim Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Tarladaki barakada barındığını söyleyen Sevim Yılmaz, "Tahta barakada yaşadım. Orada köpeklere verilmek için bırakılan kuru ekmekleri suda ıslatarak yedim" diye konuştu.

Annesinin sağ bulunmasına sevinen Raşit Yılmaz, "Sabah komşularımız tarlalarda arama yaparken, bir barakadan ses geldiğini duymuşlar. Yaklaşınca annem korkmuş saklanmış, sonra dışarıya çıkmış. Annem orada 3 gündür, tarlada bekleyen köpekler için bırakılan kuru ekmekleri suya bandırarak yemiş ve hayatta kalmış. 3 gün boyunca bize devlet ve vatandaşımız çok destek verdi. Hepsinden Allah razı olsun" diyerek sevinç gözyaşları döktü. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaybolan Yaşlı Kadın Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement