300 Kişilik Yemek - Son Dakika
Güncel

300 Kişilik Yemek

300 Kişilik Yemek

Hacı Nasır Camii ve Esenlik işbirliği ile 300 kişilik yemek.

20.04.2012 08:30

Kutlu doğum haftası münasebetiyle Esenlik ile Malatya Merkez Hacı Nasır (Ethem Efendi) Camii ortaklaşa düzenlediği organizasyonda vatandaşlara 300 kişilik yemek verdi.

Düzenlenen yemek organizasyonuna Müftü Yardımcısı Ünal Tan ile Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Münür Özpolat, Hacı Nasır (Ethem Efendi) Camii İmamı Mehmet Çiloğlan ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Münür Özpolat konuşmasında; '' Peygamber Efendimizin Dünyaya teşrif ettiği günü daha büyük coşkuyla geçmesi ve ayrıca daha iyi hatırlanması için Diyanet İşleri Başkanlığımız "Kutlu Doğum Haftası" olarak ilan etmiştir. Bize kardeşliği, beraberliği, iyi ve güzel işler yapmayı emreden bir dinin mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bu anlamlı haftanın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum. Bu vesileyle bizler de Esenlik şirketi olarak ilimizde yapılan etkinliklere katkıda bulunarak, bu coşkuya ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Müftü Yardımcısı Ünal Tan; "Bu tür organizasyonların toplumsal dayanışma açısından önemli olduğunu ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Hacı Nasır (Ethem Efendi) Camii İmamı Mehmet Çiloğlan; "Camii cemaatine, Esenlik şirketi yöneticilerine yaptıkları katkı ve güzel organizasyon için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 300 Kişilik Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement