6 Gün Ormanda Hayatta Kalmayı Başaran Mustafa, Taburcu Oldu - Son Dakika
Güncel

6 Gün Ormanda Hayatta Kalmayı Başaran Mustafa, Taburcu Oldu

6 Gün Ormanda Hayatta Kalmayı Başaran Mustafa, Taburcu Oldu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde kaybolduğu ormanlık alanda 6 gün sonra jandarma tarafından bulunan 6 yaşındaki Mustafa Can Yaşar, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

12.06.2015 14:03

Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaybolduğu ormanlık alanda 6 gün sonra jandarma tarafından bulunan 6 yaşındaki Mustafa Can Yaşar, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Erbaa ilçesine bağlı Gökal beldesi Sütlüce Mahallesi'nde annesi ve babaannesi ile ormana çalı toplamaya giden 6 yaşındaki Mustafa Can Yaşar, eşeklerin peşine düşerek gözden kaybolmuştu. Yaklaşık 6 gün süren arama çalışmalarında jandarma ekipleri çocuğu yarı baygın ve çıplak olarak kaybolduğu yerden yaklaşık 10 kilometre uzakta bir kaya oyuğunda bulmuştu. Ailesini sevince boğan haberden sonra minik Mustafa, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

İki gün süren tedavisinin ardından tahlil sonuçları iyi çıkan Mustafa taburcu edildi. Babasının kucağında hastaneden ayrılan Mustafa, el sallayarak gülücükler attı. Baba İsa Yaşar, oğlunun sağlığına kavuşarak iyi olmasından dolayı duyduğu sevinci dile getirerek, "Allah'tan ümit kesilmiyormuş, çok şükür" diye konuştu.

Yaşar ailesi, korku dolu günleri geride bırakarak evlerinin yolunu tuttu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 6 Gün Ormanda Hayatta Kalmayı Başaran Mustafa, Taburcu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement