7 Yaşındaki Kızının Katili İçin İdam İstedi - Son Dakika
Güncel

7 Yaşındaki Kızının Katili İçin İdam İstedi

7 Yaşındaki Kızının Katili İçin İdam İstedi

7 yaşındaki kızı Beyza Nur Çullu'nun katili için, "İdam edilsin" diyen anne, Adana'da vahşice öldürülen Gizem'in ailesine de başsağlığı diledi.

02.05.2014 11:57

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geçen yıl pompalı tüfekle öldürülen 7 yaşındaki kızı Beyza Nur Çullu'nun katili için, "İdam edilsin" diyen anne, Adana'da vahşice öldürülen Gizem'in ailesine de başsağlığı diledi.

Geçtiğimiz yıl Kadirli ilçesinde sevdiği ve aşkına karşılık bulamadığı Büşra T.'nin evini pompalı tüfekle basan Barış S. içeriye rastgele ateş açmış, Barış S.'nin tüfeğinden çıkan saçmalarla o esnada bayramlaşma ziyaretinde olan 7 yaşındaki Beyza Nur Çullu hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra gözaltına alınarak tutuklanan katil zanlısı Barış S., yargılama sonucunda "adam öldürmek" suçundan 28 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Olayda ölen Beyza Nur Çullu'nun annesi Kadriye Çullu, şu anda pamuk şeker satarak geçimini sağlıyor. Olaydan sonra ailecek büyük bir psikolojik yıkıma maruz kaldıklarını belirten Kadriye Çullu, buna karşılık kızının katilinin 28 yıl hapis cezası almasına da tepki gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde Adana'da akrabası olan bir genç tarafından öldürülen Gizem'in ailesine de başsağlığı dileyen anne Kadriye Çullu, "O çocuğa da çok üzüldüm. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bizim olaydan sonra ailecek yaşamıyoruz sayılır. Sadece ömrümüzü tamamlamamızı bekliyoruz. Ben çocuğumu pamuklu şeker satarak büyüttüm. Ümitlerim vardı, hayallerim vardı. Kızım ilkokul 2. sınıfa gidiyordu. Kızımın katili 28 yıl hapis cezası aldı. Yüreğim soğumadı benim. Ben bu katilin idamını istiyorum. Adana'da öldürülen Gizem'in ne suçu vardı? Onların da hayalleri vardı, ümitleri vardı. Onlarda şu anda benim durumumdalar" dedi.

SELÇUK SAVRAN

OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 7 Yaşındaki Kızının Katili İçin İdam İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement