ABD'de Silahlı Saldırı Girişimi Son Anda Önlendi - Son Dakika
Güncel

ABD'de Silahlı Saldırı Girişimi Son Anda Önlendi

ABD\'de Silahlı Saldırı Girişimi Son Anda Önlendi

ABD'nin Maryland eyaletine bağlı Baltimore kentinde, AR-15 tipi otomatik tüfekle çevreye ateş eden bir kişi polisler tarafından vurularak öldürüldü.

15.07.2016 09:23  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Maryland eyaletine bağlı Baltimore kentinde çevreye ateş açan şahıs, daha sonra hedef aldığı polisler tarafından vurularak öldürüldü.

POLİS BÖLGEYE GİTTİ

Yerel saatle 21.30'da (TSİ: 04.30) yaşanan olayda, silah seslerini duyan Baltimore sivil polis ekipleri, sesin geldiği yöne doğru gitti.

SİLAHINI POLİSLERE ÇEVİRDİ

Bir araç parkı alanında, elindeki AR-15 tipi otomatik tüfekle ateş eden kişi, bu kez silahını olay yerine gelen polislere yöneltti.

SIĞINDIĞI BİNADAN ÖLÜSÜ ÇIKTI

Polislerin de silahlarla karşılık vermesi sonucu göğsünden vurulan ve henüz kimliği açıklanmayan kişi, yaralı olarak kaçmak için girdiği bir binada ölü bulundu.

KİMSE ZARAR GÖRMEDİ

Baltimore Polis Departmanı Basınla İlişkiler Şefi T.J. Smith, olayda herhangi bir sivile ya da polise zarar gelmediğini söyledi.

ORLANDO SALDIRI SARSTI

ABD kısa bir süre önce Dallas'ta 5 polisin öldürüldüğü bir saldırıyla sarsılmıştı. 2 siyahinin öldürülmesiyle başlayan gerginlik ülke genelinde hala sıcaklığını koruyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'de Silahlı Saldırı Girişimi Son Anda Önlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement