Acemi Erler Yemin Etti - Son Dakika
Güncel

Acemi Erler Yemin Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tören alanından görüntüler Askerlerin yemin etmesinden detaylar Tören geçişinden detay görüntüler Askerlerin aileleri ile görüşmesi Manisa'da acemi erler yemin etti Manisa'daki 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan ve acemi eğitimlerini tamamlayan erler için yemin töreni düzenlendi Manisa'daki 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Arif Seyhun Kışlası'nda vatani görevini yapan ve acemi eğitimlerini tamamlayan erler için yemin töreni düzenlendi.

26.02.2016 15:44

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tören alanından görüntüler

Askerlerin yemin etmesinden detaylar

Tören geçişinden detay görüntüler

Askerlerin aileleri ile görüşmesi Manisa'da acemi erler yemin etti

Manisa'daki 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan ve acemi eğitimlerini tamamlayan erler için yemin töreni düzenlendi

Manisa'daki 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Arif Seyhun Kışlası'nda vatani görevini yapan ve acemi eğitimlerini tamamlayan erler için yemin töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende temel eğitim gören 3 bin 192'si 1996/1 tertip, 83'ü 362'inci kısa dönem olmak üzere 3 bin 275 acemi er, silah ve Türk bayrakları ile donatılmış masaların çevresinde yemin etti.

Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakıldığı törende, birliğe ilk katılan, spor ve bakım branşlarında başarı gösterenlere, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi ve diğer komutanlarca belge ve ödülleri verildi.

Törende, acemi erlerin geçmiş yıllarda vatani görevlerini aynı yerde yapan baba ve büyükbabalarına da çeşitli hediyeler verildi.

Tugay Komutanı Tuğgeneral Arslan'ın konuşmasının ardından program tören geçişiyle sona erdi.

Acemi Erler Yemin Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Acemi Erler Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement