Acil Servisin Giriş Tavanı Ambulansın Üzerine Düştü - Son Dakika
Güncel

Acil Servisin Giriş Tavanı Ambulansın Üzerine Düştü

Tekirdağ'da etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi acil servisinin girişinde bulunan cam tavan, park halindeki ambulansın üzerine düştü. Ambulans hasar gördü ve hastane yönetimi güvenlik önlemi olarak acil servise hasta girişini kapattı. Tavan, vinç yardımıyla kaldırıldı ve onarım çalışmaları başlatıldı. Ayrıca Marmaraereğlisi ilçesinde lodosta kıyıya sürüklenen teknelerin kurtarma çalışmaları devam ediyor.

29.11.2023 15:12  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1) TEKİRDAĞ'DAKİ FIRTINADA ACİL SERVİS GİRİŞ TAVANI, AMBULANSIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Tekirdağ'da deniz taştı, sahildeki işletmeleri su bastı; rüzgarda ağaçlar devrildi(2)

ACİL SERVİS GİRİŞ TAVANI AMBULANSIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Tekirdağ'da etkisini sürdüren kuvvetli rüzgarda, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi acil servisinin girişinde bulunan cam tavan, park halindeki ambulansın üzerine düştü. Tavan altında kalan ambulansta hasar oluştu. Hastane yönetimi çökme nedeniyle güvenlik şeridi çekerek acil servise hasta girişini kapattı. Çağırılan vinç yardımı ile tavan kaldırılarak, ambulans kurtarıldı. Acil servisin girişinde onarım çalışması başlatıldı.

SÜRÜKLENEN TEKNEKLER ÇEKİLİYOR

Marmaraereğlisi ilçesinde lodosta kıyıya sürüklenen tekneleri kurtarma çalışmaları başlatıldı. Deniz demirliyken yazlık konutların önüne sürüklenen teknelerin sahipleri, daha güvenli bölgeye çekmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Acil Servisin Giriş Tavanı Ambulansın Üzerine Düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acil Servisin Giriş Tavanı Ambulansın Üzerine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement