Adana'da Basra sıcakları etkisini gösterdi, termometreler 52 dereceyi geçti - Son Dakika
Güncel

Adana'da Basra sıcakları etkisini gösterdi, termometreler 52 dereceyi geçti

Adana'da yaşanan sıcak hava dalgası nedeniyle termometreler 52 dereceyi aştı. Kozan ve Saimbeyli ilçelerinde vatandaşlar sulama kanalları ve göllerde serinlemeyi tercih etti. Hissedilen sıcakların artmasıyla birlikte cadde ve sokaklardaki kalabalık azaldı.

13.08.2023 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıcaktan kaçanlar serin sularda serinledi

ADANA - Adana'nın Kozan ve Saimbeyli ilçelerinde sıcaktan kaçanlar serinlemek için kendilerini sulama kanallarında ve göllerde buldu.

Basra sıcaklarının etkisini gösterdiği meteorolojinin uyarıda bulunduğu Adana'da, termometreler 52 dereceyi buldu

Basra sıcaklarının gelmesiyle yaylalara giden vatandaşlar şehir merkezini sessiz sakin bıraktı. Adana'nın Saimbeyli ilçesine bağlı Göksu nehir kenarında hem piknik hem de serinlemek isteyenler kendilerini nehrin serin sularına attı.

Aileleriyle birlikte pikniğe gelen Emin Akdoğan, "Adana'da sıcaklık 50 dereceyi bulunca kendimizi Göksu nehrine attık" şeklinde konuştu.

Asena Akdoğan ise sıcaktan kaçtıklarını söyleyerek, "Adana çok sıcak olunca kendimizi Göksu nehrine atarak serinledik" ifadesi kullandı.

Hissedilen sıcakların artması ile işlek cadde ve sokaklardaki kalabalık da azaldı. Şehir içinde bir yere gitmeyen çocuklar ise sulama kanallarına girerek serinlemeye tercih etti.

Adana\'da Basra sıcakları etkisini gösterdi, termometreler 52 dereceyi geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Basra sıcakları etkisini gösterdi, termometreler 52 dereceyi geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement