Adana Otomobilinde Vuruldu, Yardım İstediği Oğlunun Götürdüğü Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Adana Otomobilinde Vuruldu, Yardım İstediği Oğlunun Götürdüğü Hastanede Öldü

Adana Otomobilinde Vuruldu, Yardım İstediği Oğlunun Götürdüğü Hastanede Öldü

Otomobilinde vuruldu, yardım istediği oğlunun götürdüğü hastanede öldüADANA'da otomobilinde vurulan 56 yaşındaki Hakim Ataş, yardım istediği oğlu tarafından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

13.08.2016 17:48

Otomobilinde vuruldu, yardım istediği oğlunun götürdüğü hastanede öldü

ADANA'da otomobilinde vurulan 56 yaşındaki Hakim Ataş, yardım istediği oğlu tarafından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Alihocalı Mahallesi'nde çiftçilik yapan Hakim Ataş, yakınlarını arayıp, "Yaralandım, gelip beni alın" diyerek bulunduğu yeri tarif ettikten sonra telefonu kapattı. Babasının yaralandığını duyan Ali Ataş, kendi aracıyla olay yerine geldi. Ataş, sol göğsünün altından ve sağ kasığından yaralı olan babasını özel bir tıp merkezine götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hakim Ataş, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Acı haberle yıkılan Ali Aktaş, "Kim yaptı bilmiyorum. Ama babama bunu yapanlardan hesabını soracağım" dedi. Cinayet Bürosu ekipleri de Hakim Ataş'ın yaralı olarak bulunduğu yerde yaptığı araştırmada, sigara ile bir çift terlik buldu. Kimseyle herhangi bir husumeti olmadığı ileri sürülen Hakim Ataş'ın kim veya kimler tarafından vurulduğunu tespit etmek için çalışma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Otomobilinde Vuruldu, Yardım İstediği Oğlunun Götürdüğü Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement