Adana 'Senin Annen de Bekar Ben de Bekarım, Ne Olacak Bizim Halimiz' Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Adana 'Senin Annen de Bekar Ben de Bekarım, Ne Olacak Bizim Halimiz' Cinayeti

'Senin annen de bekar ben de bekarım, ne olacak bizim halimiz' cinayetiADANA'da evinde sırtından bıçaklanarak öldürülen 76 yaşındaki Şükrü Esen'in katil zanlısı 35 yaşındaki Murat Demirkıran yakalandı.

28.10.2017 17:46

'Senin annen de bekar ben de bekarım, ne olacak bizim halimiz' cinayeti

ADANA'da evinde sırtından bıçaklanarak öldürülen 76 yaşındaki Şükrü Esen'in katil zanlısı 35 yaşındaki Murat Demirkıran yakalandı. Katil zanlısı, yaşlı adamı, 'Senin annen de bekar ben de bekarım, ne olacak bizim halimiz dediği için öldürdüğünü ileri sürdü.

Olay, 26 Ekim'de merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce eşini kaybeden 3 çocuk babası Şükrü Esen, yalnız yaşamaya başladı. Tuz satarak geçimini sağlayan yaşlı adamdan bir süreden bu yana haber alamayan komşuları eve gidip, Esen'i kontrol etmek istedi. Açık pencereden mutfağa giren bir komşusu yaşlı adamı yerde hareketsiz halde buldu. Bunun üzerine hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Yapılan incelemede Esen'in sırtından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olayın ardından araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği polisleri, yaşlı adamla aynı pazarda süpürge satan Murat Demirkıran'ın eve girip çıktığını saptadı. Bunun üzerine ifadesi için gözaltına alınan Demirkıran, suçunu itiraf etti. Demirkıran, Şükrü amca bana 'Senin annen de bekar ben de bekarım, ne olacak bizim halimiz dedi. Bu lafını kaldıramadım, olay günü yanına gittim kahvaltı yaptık. Yine aynı lafı söyleyince, dayanamayıp öldürdüm dedi.

Cinayet işledikten sonra evde bulunan 3 bin 900 lira para, 3 yarım altın ve 2 cep telefonunu da alan Demirkıran çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana \'Senin Annen de Bekar Ben de Bekarım, Ne Olacak Bizim Halimiz\' Cinayeti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 'Senin Annen de Bekar Ben de Bekarım, Ne Olacak Bizim Halimiz' Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement