Adanalı Ankara Patlaması Kurbanları Toprağa Verildi (3) - Son Dakika
Güncel

Adanalı Ankara Patlaması Kurbanları Toprağa Verildi (3)

Adanalı Ankara Patlaması Kurbanları Toprağa Verildi (3)

Eve TÜRK BAYRAKLARI ASILDI Cenazenin defnedilmesinin ardından Gökhan Gökbönü'nün Ceyhan İlçesi'nin Büyükmangıt Mahallesi'ndeki baba evine taziye çadırı kuruldu.

12.10.2015 15:55

Eve TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Cenazenin defnedilmesinin ardından Gökhan Gökbönü'nün Ceyhan İlçesi'nin Büyükmangıt Mahallesi'ndeki baba evine taziye çadırı kuruldu. Acılı baba İsmail Gökbönü burada taziyeleri kabul ederken, eve de Türk bayrağı asıldı. Baba Gökbönü, "Allah rahmet etsin. Benden izin alarak Adana'dan arkadaşları ile birlikte Ankara'ya gitti" dedi.

MİTİNGE DEĞİL GEZMEYE GİTTİ

Gökhan'ın dayısı Cemal Arıcı ise "Yeğenim bizden izin aldı, fakat gezmek için Ankara'ya gitti, miting amaçlı gitmedi. Vefat edenler hepsi bizim kardeşimiz" dedi. Amca Mehmet Gökbönü de olay günü telefonla yeğenini aradığında bir bayanın cevap verdiğini söyleyerek, "Patlama haberini duyunca Gökhan'ı aradım. 2 kez çaldı cevap vermedi. Üçüncü kez çaldırdığımda bir bayan telefona bakarak Gökhan'ın yaralı olduğunu söyleyince Ankara'ya gittim ve hastaneye vardığımızda hayatını kaybettiğini öğrendim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanalı Ankara Patlaması Kurbanları Toprağa Verildi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement