Adıyaman'da 3 Kuzenin Boğulması - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da 3 Kuzenin Boğulması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -2 oğlunu kaybeden Hamza Çiçek'in konuşması-Cenaze evinden detay-Boğularak ölen Duygu'nun babası Seyit Çiçek'in cenaze evine getirilmesi Adıyaman'da 3 kuzenin boğulması- Adıyaman'da, kurtarmak istedikleri kuzenleriyle beraber boğulan iki kardeşin Gaziantep'teki evinde yas var Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, kurtarmak istedikleri kuzenleriyle beraber Aksu çayı'nda boğulan iki kardeşin Gaziantep'teki evinde yas var.Piknik yapmak için gittikleri Haydarlı köyünde, Aksu Çayı'nda kuzenleri Duygu Çiçek'i (14) kurtarmak isterken hayatlarını kaybeden Behlül (24) ve Nevzat Çiçek'in (20), Şahinbey ilçesine bağlı Kolejtepe Mahallesi Keleşhoca Sokak'taki evlerinde baba Hamza Çiçek, taziyeleri kabul ediyor.

15.06.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -2 oğlunu kaybeden Hamza Çiçek'in konuşması-Cenaze evinden detay-Boğularak ölen Duygu'nun babası Seyit Çiçek'in cenaze evine getirilmesi Adıyaman'da 3 kuzenin boğulması- Adıyaman'da, kurtarmak istedikleri kuzenleriyle beraber boğulan iki kardeşin Gaziantep'teki evinde yas var Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, kurtarmak istedikleri kuzenleriyle beraber Aksu çayı'nda boğulan iki kardeşin Gaziantep'teki evinde yas var.Piknik yapmak için gittikleri Haydarlı köyünde, Aksu Çayı'nda kuzenleri Duygu Çiçek'i (14) kurtarmak isterken hayatlarını kaybeden Behlül (24) ve Nevzat Çiçek'in (20), Şahinbey ilçesine bağlı Kolejtepe Mahallesi Keleşhoca Sokak'taki evlerinde baba Hamza Çiçek, taziyeleri kabul ediyor. Acılı baba Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğullarının gözleri önünde boğulduğunu belirterek, "İlk önce Duygu girmiş çaya. Sonra onu kurtarayım diye peş peşe atlamışlar. Birkaç kişi daha girmiş suya. Ben amcasıyla masada oturuyordum. Çığlıkları duydum, hemen koştum suya atladım. 2-3 tanesini çıkardık. Oğlumun birisi gözümün önünde battı, gitti" dedi. Bu arada Duygu Çiçek'in babası Seyit Çiçek'in de güçlükle ayakta durduğu ve sürekli gözyaşı döktüğü gözlendi.Öte yandan, Duygu, Behlül ve Nevzat Çiçek'in cenazelerinin yarın Gaziantep Asri Mezarlık'ta toprağa verilmesi bekleniyor. - OlayPiknik yapmak için yakınlarıyla beraber Haydarlı köyüne giden Duygu Çiçek ve kendisini kurtarmaya çalışan kuzenleri Behlül ve Nevzat Çiçek Aksu Çayı'nda boğulmuştu.Duygu, Nevzat ve Behlül Çiçek'in cesetleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi su altı arama kurtarma ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik çalışmasının ardından bulunmuştu.

Adıyaman\'da 3 Kuzenin Boğulması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da 3 Kuzenin Boğulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fatih Arun: Kardesim benim asker arkadaşım rabbim merhametiyle muamele eylesin inş hepinize ... aileye baş sağlığı diler sabırlar niyaz ederim ... mekanını cennet olsun Behlül... 2 0 Yanıtla

Advertisement