Adıyaman'da tartıştığı kişileri öldüren cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da tartıştığı kişileri öldüren cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi

Adıyaman\'da tartıştığı kişileri öldüren cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde eşini, bacanağını ve bacanağının oğlunu öldüren cinayet şüphelisi ile beraberindeki 3 kişi adliyeye sevk edildi. 27 Ocak'ta Taşkuyu köyünde yaşanan olayda, tartışmanın büyümesiyle şüpheli Kasım A. yanında bulundurduğu tabancayla eşi Tuğba A, bacanağı Abidin A. ile bacanağının 9 yaşındaki oğlu Mustafa A'ya ateş ederek ağır yaralamıştı. Jandarma ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda şüpheli, saklandığı mağarada gözaltına alınmıştı.

29.02.2024 18:25

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde tartıştığı eşini, bacanağını ve bacanağının oğlunu öldüren cinayet şüphelisi ile beraberindeki 3 kişi adliyeye sevk edildi.

27 Ocak'ta Taşkuyu köyünde eşini, bacanağını ve bacanağının oğlunu vuran Kasım A. ile yardım ve yataklık yapan 3 kişinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinden geçirilen cinayetin şüphelisi Kasım A. ile kendisine yardım ve yataklık eden 3 kişi adliyeye sevk edildi.

27 Ocak'ta Taşkuyu köyünde Kasım A, eşi ve bacanağıyla tartışmış, tartışmanın büyümesiyle yanında bulundurduğu tabancayla eşi Tuğba A, bacanağı Abidin A. ile bacanağının 9 yaşındaki oğlu Mustafa A'ya ateş ederek ağır yaralamıştı. Jandarma ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda şüpheli, saklandığı mağarada gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da tartıştığı kişileri öldüren cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement