Adıyaman Mmg Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Mmg Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı

Adıyaman Mmg Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Adıyaman Şubesi yönetimi, Diyarbakır şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen 12’inci Dönem Birinci Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı.

30.10.2017 17:10

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Adıyaman Şubesi yönetimi, Diyarbakır şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen 12'inci Dönem Birinci Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı.

Genel Başkan Osman Balta'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, geçtiğimiz yıl Ahmet Vechi Yüksek başkanlığında şubeleşen Adıyaman MMG yönetimi de katıldı.

MMG Adıyaman Şube Başkanı Ahmet Vechi Yüksek ile MMG Adıyaman Şubesi yöneticileri Osman Özdemir, Ersin Tekin ve Mustafa Urfalı'nın da katıldığı toplantıda konuşan MMG Genel Başkanı Balta, bu toplantıyı Diyarbakır'da yapmalarının sebebinin Diyarbakır'a verdikleri önemden kaynaklandığını dile getirdi. Başkan Balta, "Mimar Mühendisler Grubu olarak bizler, 1996 yılında resmi hüviyetine kavuşmuş olarak bu sene 21'inci yılımızı kutladık. 21'inci yılımızın da çalışma toplantısını yine 21 plakalı vilayetimiz olan Diyarbakır'da yapmayı tercih ettik. Daha önce de birçok şehirde, özellikle İstanbul'da bir araya gelmiş ve birçok faaliyetler gerçekleştirmiştik. Bu senede hem 21'inci yılımız olması münasebetiyle hem de Diyarbakır'ımızın ülkemizin göz nuru, göz bebeği, birlik ve beraberliğimizin simgesi olmasından dolayı bu şehrimizi tercih ettik" dedi.

Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan MMG Adıyaman Şube Başkanı Ahmet Vechi Yüksek ise MMG ailesi olarak ülkenin değerlerine önem verdiklerine dikkat çekerek, "21. yılımızda gerçekleştirdiğimiz 12'inci Dönem Birinci Genel İdare Kurulu toplantısını Diyarbakır'da yapmamız bunun en güzel örneği. Oldukça verimli geçen bu toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştuk. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Mmg Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement