Gülsuyu Davası İçin Adliye Önünde Toplanan Gruba Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Gülsuyu Davası İçin Adliye Önünde Toplanan Gruba Polis Müdahalesi

Gülsuyu Davası İçin Adliye Önünde Toplanan Gruba Polis Müdahalesi

Gülsuyu davası için Anadolu Adalet Sarayı önünde toplanan grup üyelerini polis gözaltına aldı. Destek için gelen CHP'li vekil Tanal ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

13.07.2015 13:36  Güncelleme: 14:30

Maltepe Gülsuyu'nda Hasan Ferit Gedik'in ölümüyle sonuçlanan olaylarla ilgili duruşma için Anadolu Adalet Sarayı önünde toplanan grup üyelerini, polis gözaltına aldı.

Maltepe Gülsuyu'nda Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen duruşma için adliye önünde bir grup toplandı.

CHP'Lİ VEKİL TANAL VE SAMİ ELVAN'DAN GRUBA DESTEK

Grup adliye kapısı önünde sloganlar atarak oturma eylemi yaptı. Gruba CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan destek verdi.

EYLEMCİLER GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bu sırada adliyeye giren ve slogan atan 3 kişi güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. Gözaltına alınan eylemciler karga tulumba polis aracına bindirildiği sırada adliyenin bahçesine gelen Tanal güvenlik görevlilerine tepki gösterdi.

ÖZEL GÜVENLİK İLE TANAL ARASINDA TARTIŞMA

Özel güvenlik ile Tanal arasından tartışmanın büyümesi üzerine polis müdürleri araya girdi. 2'si kadın 3 kişi gözaltına alınarak çevik otobüsüne bindirildi. Adliyenin Mustafa Kemal Caddesi tarafındaki giriş kapısı bekleyen grup gözaltıları sloganlar atarak protesto etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gülsuyu Davası İçin Adliye Önünde Toplanan Gruba Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • viranşehir: özel güvenlik gözaltına alamaz... yorum yapıp mahmut tanalı haksız görenler bir gün adalet sizede lazım olabilir 3 0 Yanıtla
  • KOFFTİ DEMOLAR: şuna bak şuna. şu tipe bak. bildiğin DHKPC li köpek. CHP de bunların MAŞACISI. Allah hepinizin belasını versin bu mübarek günde. CHP ye oy atanlar, iyi görün kime yaltakçılık ettiğinizi... 0 2 Yanıtla
  • ötüken: bu vekilde nerde eylem var orda. ergen devrimci :) 1 1 Yanıtla
  • haan: isiniz gucunuz provoke, ölenler zerre kadar umurunuzda degil... 0 2 Yanıtla
  • polis: bu adamlar dhkpc li kardesim senin ne isin var bir chpli olarak bunlarin icinde.. 0 1 Yanıtla
  • türk80: sende millet vekilisin ya burdan halk olarak sesleniyorum milletvekilin dokunulmazı kalsın mı kalmasın mı diye halk oylamsı yapılsın her milletvekili dayı kesilmesin dokunulmazlığım var diye 0 1 Yanıtla
  • namussuz: Bunlar 0 0 Yanıtla

Advertisement