Ağrı'da İller Arası "Boks Dostluk Turnuvası" Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da İller Arası "Boks Dostluk Turnuvası" Yapıldı

Ağrı\'da İller Arası "Boks Dostluk Turnuvası" Yapıldı

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen İller arası "Boks Dostluk Turnuvası" sona erdi.

09.12.2013 12:07

Vali Kutlu Aktaş Spor Salonunda yapılan Boks Dostluk Turnuvasına Kars ve Iğdır illerinden sporcular katıldı. Vali Kutlu Aktaş Spor salonunu dolduran boks severler ringte ki müsabakaları heyecanla izledi.

Burada açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim; "Öncelikle Iğdır ve Kars ilinden buraya teşrif eden, Antrenör, yönetici ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. İller arası Boks turnuvasının Ağrı'da yapılması bizleri çok mutlu etti. Bu tür etkinliklerin yapılmasının amacı; Halkımızı spor yapmaya teşvik etmektir. Vatandaşlarımız istediği her hangi bir branşta tesislerimizde günlük spor faaliyetlerini antrenörlerimiz yönetiminde sağlık bir şekilde yapabilirler. Iğdır ve Kars illerinden gelen sporcularımız Ağrı'lı sporcularımız ile birlikte vatandaşlarımıza çok güzel boks müsabakalarını izlettirecektir. Mücadele eden bütün sporculara başarılar dileyen Erim, Boks Dostluk Turnuvası organizasyonunda emeği geçen: Boks Baş antrenörü İsmet Sarı'ya, Boks İl Temsilcisi Murat Demir'e ve diğer antrenörlere teşekkür etti.

Ağrı'lı boksörler çıktıkları 12 müsabakanın 10'nunda şampiyonluk elde ederek takım halinde turnuvanın şampiyonu oldu.

Müsabaka sonrasında derece elde eden sporcuların madalyalarını: İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Boks İl Temsilcisi Murat Demir, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Boks Baş Antrenörü İsmet Sarı ve diğer antrenörler tarafından verildi.

Dostluk Turnuvalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Boks İl Temsilcisi Murat Demir, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, antrenörler ve 750'e takın boks sever izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da İller Arası 'Boks Dostluk Turnuvası' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement