Ahmet Aydın Kurtalan İlçesinde Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ahmet Aydın Kurtalan İlçesinde Taziye Ziyaretinde Bulundu

Ahmet Aydın Kurtalan İlçesinde Taziye Ziyaretinde Bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın Kurtalan ilçe Merkezi ve Gözpınar Beldesinde vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, ailelerin acılarını paylaştı, başsağlığı dileklerinde bulundu.

07.11.2013 08:22

Vali Aydın, beraberinde Kurtalan kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu ve ilçedeki kurum amirleriyle birlikte ilk olarak Gözpınar beldesinde vefat eden Sait Taşkıran'ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığında bulundu.

Daha sonra, Vali Aydın ve beraberindeki heyet, Kurtalan İlçe merkezinde yaşamlarını yitiren, Cemalettin Polat ve İzettin Seven adlı vatandaşların da ailelerini ve yakınlarını ziyaret ederek, acılı ailelere başsağlığında bulundu.

Ailelerimizin acıları, kendi acıları olduğunu belirten Vali Ahmet Aydın,"Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Her türlü acıları bizim acımız, sevinçleri de bizim sevincimizdir. Tarihten gelen bin yıllık kardeşliğimizi ve birliğimizi, simgeleyen bu taziye ziyaretleri ile vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyoruz. Bu duygularımla, yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza, Allah'tan gani gani rahmet diler, acılı ailelerimize başsağlığı diliyorum." dedi.

Kurtalan ilçesinde Taziye ziyaretini tamamlayan Vali Aydın, geç saatlerde Siirt' te döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Aydın Kurtalan İlçesinde Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement