Ajda Pekkan Harbiye'de muhteşem bir konser verdi - Son Dakika
Güncel

Ajda Pekkan Harbiye'de muhteşem bir konser verdi

Ajda Pekkan Harbiye\'de muhteşem bir konser verdi

Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen BtcTurk 10. Yıl Konserleri'nde sahneye çıktı. Yağmurlu ve serin havaya rağmen biletleri tükenen konserde hayranları keyifli bir akşam geçirdi. Ajda Pekkan, KerkiSolfej'in düzenlediği sonbahar konserleri kapsamında binlerce hayranıyla birlikte Harbiye Açıkhava'da şarkılarını seslendirdi. Konserde Kolombiya ve Ukrayna'dan gelen dansçılarla birlikte performans sergileyen Pekkan, Cem Adrian'ı da sahneye davet ederek düet yaptı. Ajda Pekkan, konser sırasında Cem Adrian'ın albümünde düet yapacaklarını müjdeledi. Bu özel gece için Burcu Sedef imzalı bir kıyafet tercih eden Pekkan, muhteşem enerjisi ve olağanüstü yorumuyla hayranlarını bir kez daha etkiledi.

17.10.2023 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde sahneye çıktı. Yağmurlu ve serin havaya rağmen biletleri tükenen konserde sanatçıyı dinlemeye gelen hayranları keyif dolu bir akşam yaşadı.

KerkiSolfej'in düzenlediği sonbahar konserleri kapsamında İstanbullu sevenlerinin karşısına çıkan Ajda Pekkan'ın şarkılarına Harbiye Açıkhava'da binlerce hayranı akşam boyunca eşlik etti.

Açık havaya özel hazırlanan repertuarda birbirinden sevilen şarkılarının sevenleriyle birlikte söyleyen Süperstar, konser için Kolombiya ve Ukraynadan gelen dansçılarla açık havayı yıktı geçti.

Cem Adrian'la Sürpriz Düet

ajdapekkan-cemadrian.jpg

Sahneye Cem Adrian'ı davet eden Pekkan, 'Sen Benim Şarkılarımsın' ve 'Sensiz Yıllarda' parçasına yaptığı düetle alkış yağmuruna tutuldu. Ajda Pekkan Cem Adrian'ın albümünde düet yapacaklarının müjdesini sahnede verdi.

ajdapekkan-harbiye1.jpgajdapekkan-harbiye2.jpg

Burcu Sedef imzalı kıyafetiyle bu geceye özel olarak hazırlanan Ajda Pekkan, iki buçuk saat süren performansının yanı sıra muhteşem enerjisiyle ve olağanüstü yorumuyla kendine bir kez daha hayran bıraktı

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Güncel Ajda Pekkan Harbiye'de muhteşem bir konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement