AK Partili Adayın Evine MHP Afişi Astılar - Son Dakika
Güncel

AK Partili Adayın Evine MHP Afişi Astılar

AK Partili Adayın Evine MHP Afişi Astılar

AK Parti'nin Kastamonu adayı Tahsin Babaş'ın oturduğu apartmana gece gizlice giren 3 maskeli kişi, Babaş'ın dairesinin kapısına MHP afişi astı.

27.03.2014 18:55  Güncelleme: 21:01

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın oturduğu apartmana gece gizlice giren 3 kişilik maskeli ekip, Babaş'ın dairesinin kapısına MHP afişi astıktan sonra kaçarak kayıplara karıştı.

SEÇİM TANSİYONU YÜKSELDİ

Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala, siyasi partilerin Kastamonu'daki seçim çalışmaları hız kazanırken yerel siyasetin tansiyonu da her geçen gün yükseliyor. Kastamonu'da AK Parti ile MHP arasında yoğunlaşan seçim rekabeti, gündeme düşen bir haberle farklı bir boyut kazandı.

MHP'Lİ ADAYIN AFİŞİNİ ASTILAR

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın dairesinin bulunduğu apartmana gece gizlice giren kimliği belirsiz kişilerin Babaş'ın dairesinin kapısına MHP adayı Hayati Hamzaoğlu'na ait afişi asarak kayıplara karıştıkları öğrenildi.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Apartmandaki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler sayesinde olayın ne zaman ve nasıl gerçekleştiği açığa çıktı. Apartmanın önüne gelişlerinden itibaren tüm hareketleri güvenlik kameraları tarafından görüntülenen 3 kişinin arka kapıdan gizlice girdikleri ve maske kullandıkları belirlendi. Olay yerine gece saat 03.40 sularında, üzerinde MHP'nin amblemleri olan bir araçla gelen maskeli 3 kişiden birisinin kapının önünde gözcülük yaptığı, diğer kişilerin ise kapıyı zorla açarak içeri girdiği, kamera görüntülerine yansıdı.

HIZLA KAÇTILAR

Tahsin Babaş'a ait apartman dairesinin kapısına MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu'nun afişini asan ekip üyeleri daha sonra olay yerinden kaçarak hızla uzaklaştılar.

KİMLİK TESPİTİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Tahsin Babaş ve ailesinin, şans eseri olay saatinde olayın meydana geldiği yerde olmaması, yaşanabilecek daha kötü hadiselerin önüne geçerken, olayı öğrenen polisin başlattığı soruşturma kapsamında kameraların görüntülediği maskeli çete üyelerinin kimliğinin tespit edilmesine çalışılıyor.

Konuyla ilgili olarak kendisine soru yöneltilen AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, siyasi ortamı daha fazla germenin, insanları birbirine düşürmenin kimseye bir fayda sağlamayacağını, bu sebeple kendisine yönelik olarak yapılan bu çocukça ve sorumsuz davranışı ciddiye almadığını söyledi.

Ayrıca Tahsin Babaş'ın Kuzeykent Mahallesi'ndeki evine de kimliği belirsiz kişiler girerek, MHP ve Hayati Hamzaoğlu'nun olduğu bayraklarla afişleri astı. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 


 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Partili Adayın Evine MHP Afişi Astılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • okan: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .. VATANSEVERLERE SELAM OLSUN 23 7 Yanıtla
  • cuma karaduman: canımız kanımız feda partimize MHP 17 11 Yanıtla
  • ERDAL27: Akp Pkk bdpliler üçü konuda şuan Nerede MHP konusu olsa bunlar hiç üşenmez gelir :) Mhpmizin yanındayız Antepten selam olsun bu yazılan çete yorumunuda kınıyorum bayrak asmak ne zamandır çete olmuş? seçim öncesi yine mhpye oynama peşindesiniz. 17 10 Yanıtla
  • KASTAMONULU: İnşallah MHP olacak yine Allah yar ve yardımcısı olsun Seçimler öncesi daha bu şekilde cok haber çıkacaktır..Akp seçim öncesi yine herşeyi yapacak 14 11 Yanıtla
  • çağkaan: bunlar kesin akpkk lı çıkacak ülkü ocakları böyle bir şeye izin vermez 9 13 Yanıtla
  • cuma karaduman: ALLAH ınıza kurban 14 8 Yanıtla
  • volkan: sen onu akp linin evine asacağına mansur yavaşın evine as 7 12 Yanıtla
  • murat: kastamonuda AKP alır 12 7 Yanıtla
  • VELİ: 3 Kişi varda nerede yazıyor Mhpli olduğu ? Adamları çetede yaptınız maşallah bayrak astılar diye çetede oldular :) Şu Ülkemin Haline bak 10 8 Yanıtla
  • ALİ: BAŞBAKAN DÜN KASTAMONUDA ORTAMI GERMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTIN DÜN NEDEDİN HATIRLIYORSUN BUNLAR HEP SENİN ESERİN SEN KİMSİNDE KASTAMONUDA MHPYE OY VEREN VATANDAŞLARA LAF EDERSİN ? 7 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement