Akif Yener'den Başkan İspiroğlu Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Akif Yener'den Başkan İspiroğlu Ziyaret

Akif Yener\'den Başkan İspiroğlu Ziyaret

Akif Yener; "Onun Adı Efsane Sakarya" adlı ilk single albümü ile "Ne Aşk Ne Hayat" adlı son çıkardığı single albümünü hediye etti.

21.05.2012 10:41

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu makamında ziyaret eden Sanatçısı Akif Yener; "Onun Adı Efsane Sakarya" adlı ilk single albümü ile "Ne Aşk Ne Hayat" adlı son çıkardığı single albümünü hediye etti.

Karasu'ya yakın bir isim

Sakaryalı Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener; albüm tanıtım ve destek çalışmaları kapsamında; "1 projeyle 3 birincilik alan tek ilçe belediyesi olan 'En yakın Karadeniz ve Karadeniz'in İncisi' Karasu'nun Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu Seramiko Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayraktar ile birlikte makamında ziyaret ederek; "Onun Adı Efsane Sakarya" adlı ilk single albümü ile "Ne Aşk Ne Hayat" adlı son çıkardığı single albümünü hediye etti. Başkanı İspiroğlu'na yaklaşık 10 yıldır yaz sezonunda Karasu'da sahne aldığını ifade eden Akif Yener; bir Sakaryalı sanatçı olarak, en yakın Karadeniz ve Karadeniz'in İncisi olan Karasu İlçesi'ndeki tüm sanatsal ve kültürel faaliyetlerinde, belediyeye ait etkinliklerde ve projelerde yer almak istediğini söyledi.

Karasu'daki Festivallere davet

Akif Yener'in "Ne Aşk Ne Hayat" klipini makamındaki bilgisayarından izleyen Başkan Mehmet İspiroğlu; "Başarılı ve ulusal bir çapta klip olmuş. Sakaryalı sanatçımız Akif Yener'i tebrik ediyor, bu başarını ve tüm çalışmalarını canı gönülden kutluyorum" dedi. Karasu Belediyesi olarak her yıl geleneksel olarak düzenledikleri "Kültür Turizm ve Fındık Festivali" ve buna bağlı olarak gerçekleştirdikleri diğer mahallerdeki festivalde Sakaryalı Sanatçı Akif Yener'i görmek istediklerini ifade eden Başkan İspiroğlu; festivallerde konser vermesi ve Karasu'nun daha da iyi tanıtılması için Akif Yener'e davette bulundu. Sanatçı Akif Yener, yakın ilgisinden dolayı Karasu'nun Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'na teşekkür ederek; 1 Projeyle 3 birincilik almasından dolayı da tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akif Yener'den Başkan İspiroğlu Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement