Akşehir Belediyesinden, Dünya Şampiyonuna Ödül - Son Dakika
Güncel

Akşehir Belediyesinden, Dünya Şampiyonuna Ödül

Akşehir Belediyesinden, Dünya Şampiyonuna Ödül

Akşehir Belediye Meclisi, haziran ayı toplantısında düzenlenen bir törenle başarılı sporcu Osman Bacılıya ödülü takdim edildi.

08.06.2018 14:09

Akşehir Belediye Meclisi, haziran ayı toplantısında düzenlenen bir törenle başarılı sporcu Osman Bacılıya ödülü takdim edildi. Belediye Başkan Vekili Yusuf İzzettin Yayla, "Macar, Dağıstan ve İngiliz rakiplerini eleyerek finale kalıp, finalde de ise eski dünya şampiyonu Hasan Koçla eşleşen kardeşimiz, başarılı atışlarıyla dünya şampiyonluğu ünvanını alarak hem şehrimizin hem de ülkemizin gurur kaynağı oldu. Bu vesileyle başarılarından ötürü rünya şampiyonumuz Osman Bacılıyı yürekten tebrik ediyor ve başarılarının kat kat artmasını diliyorum diye konuştu.

Yaklaşık 2 senedir yoğun bir tempoda hazırlandığını söyleyen Osman Bacılı ise Başarılarıma katkı sağlayan, benden desteklerini esirgemeyen Sayın Akşehir Belediye Başkanımız Salih Akkayaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Eyüp Yılmaza ve çok kıymetli Akşehir Nasreddin Hoca Atlı Okçuluk Spor Kulübündeki arkadaşlarıma teşekkür etmeyi bir borç bilirim dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Akşehir Belediyesinden, Dünya Şampiyonuna Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement