Aktif Bank'a Gurur Veren Ödül - Son Dakika
Güncel

Aktif Bank'a Gurur Veren Ödül

Aktif Bank\'a Gurur Veren Ödül

Aktif Bank, finans dünyasının prestijli organizasyonu Financial World Innovation Awards'da ödül kazandı.

04.12.2015 14:21  Güncelleme: 14:22

Aktif Bank'ın geliştirdiği Passolig kart programı 'En İyi Teknoloji Entegrasyonu' kategorisinde birincilikle ödüllendirildi.

Finans sektörüne yön veren en iyi uygulamaların yarıştığı 'Financial World Innovation Awards'dan, Türkiye'nin en yenilikçi yatırım bankası Aktif Bank'a birincilik ödülü geldi. Aktif Bank'ın, Türkiye Futbol Federasyonu ve Futbol Kulüpleri için geliştirdiği Türkiye'nin ve dünyanın en kapsamlı kart ürünü Passolig, 'En İyi Teknoloji Entegrasyonu' kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Ödüller, Londra'da 3 Aralık 2015 akşamı düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Passolig, modern futbol izleme keyfi yaşatıyor

Türkiye'nin en özellikli spor, eğlence ve yaşam kartı Passolig Kart, sporseverlere modern ve keyifli futbol izlemenin ayrıcalığını yaşatıyor. Futbolseverlerin yoğun ilgisiyle her geçen gün artan Passolig Kart sahibi taraftar sayısı, 1,6 milyonu aştı.

'Başarının sırrı, daima en iyiyi hedeflemek'

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, finans sektörünün en saygın organizasyonlarından Financial World Innovation Awards'da ödül almanın gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Türkiye'nin en yenilikçi yatırım bankası olarak, ürün ve uygulamalarımızın global ölçekte takdir edilmesi, bizi daha iyiye ulaşmak için motive ediyor. Finans dünyasında hayli prestijli kabul edilen bu değerli ödüle layık görülmemiz, müşterilerimize daima en iyiyi sunma anlayışımızın sonucudur. Kendimizi sürekli olarak yeniliyor ve geliştiriyoruz. Passolig, sahip olduğu teknolojik altyapı ile Türkiye'deki futbol seyrini daha modern ve keyifli hale getirdi. Hedefimiz her zaman daha iyisini gerçekleştirmek ve bundan sonra da aynı amaç için çalışacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktif Bank'a Gurur Veren Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement