Akyazı'da Yayaya Çarpan Minibüs Şarampole Yuvanlandı 3 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Akyazı'da Yayaya Çarpan Minibüs Şarampole Yuvanlandı 3 Ölü, 5 Yaralı

Akyazı\'da Yayaya Çarpan Minibüs Şarampole Yuvanlandı 3 Ölü, 5 Yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bu sabaha karşı meydana gelen kazada bir ailenin bulunduğu minibüs sürücünün yol kenarında yürüyen yayaya çarpıp şarampole yuvarlandı.

20.08.2012 13:29

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bu sabaha karşı meydana gelen kazada bir ailenin bulunduğu minibüs sürücünün yol kenarında yürüyen yayaya çarpıp şarampole yuvarlandı. Kazada biri çocuk 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından minibüsten çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgilere göre kaza saat 03.00 sıralarında D-140 karayolu Kazancı mevkiinde meydana geldi. Yücel Koç (26) idaresindeki 34 DD 6110 plakalı minibüs yolda yürümekte olan 21 yaşındaki Hasan Turhan'a çarptı. Çarpma ile birlikte sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç 3 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Minibüste, Koç ailesinden Fatmaş Zehra, Seda, Emine, Selim, Aysel ve Yasemin Koç ile yaya Hasan Turhan yaralandı.

Kaza sonrasında can pazarınının yaşadığı olay yerine çevredeki köy sakinleri ve yoldan geçen araç sürücüleri koşarak yaralılara müdahale ettiler. Yaralılar olay yerine gönderilen ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralılardan Emine Koç, (22) Seda Koç(27) ve bir yaşındaki Fatma Zehra Koç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Diğer yaralılar ise Adapazarına Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne sevk edildi.

Minibüste bulunan Koç ailesinin tatilden dönmekte oldukları öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akyazı'da Yayaya Çarpan Minibüs Şarampole Yuvanlandı 3 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement