Alaşehir'de Kütüphane Haftası Kutlamaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'de Kütüphane Haftası Kutlamaları Başladı

Alaşehir\'de Kütüphane Haftası Kutlamaları Başladı

Alaşehir'de Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde ana sınıfı öğrencileri için drama gösterisi gerçekleştirildi. İlçe Halk Kütüphanesi bahçesinde yapılan etkinlikte, yazar Filiz Başaran da kitaplarını imzaladı. Kütüphane Müdürü Nilüfer Aydemir, çocukların kütüphaneden daha fazla ve bilinçli faydalanmalarını amaçladıklarını belirterek, okullardan randevu alınmasını rica etti.

20.03.2024 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir'de Kütüphane Haftası kapsamında ana sınıfı öğrencileri için drama gösterisi düzenlendi.

İlçe Halk Kütüphanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte "Masal Perisi" adlı drama gösterisi sunuldu. Yazar Filiz Başaran, kitaplarını imzaladı.

Kütüphane Müdürü Nilüfer Aydemir, yaptığı açıklamada 25-31 Mart tarihleri arasında kutlanacak 60. Kütüphane Haftası için etkinliklere erken başladıklarını belirterek, "Okullardan gelen randevuları değerlendirerek çocuklarımızın kütüphanemizden daha fazla ve bilinçli faydalanmalarını amaçlıyoruz. Drama çalışmalarını değerli yazarımızla yapacağız. Robotik kodlama etkinlikleriyle farklı bir boyut kazandırdık. Taleplerin çok olması nedeniyle okullarımızın kütüphanemizden randevu almalarını rica ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaşehir'de Kütüphane Haftası Kutlamaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement