Almanya'da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı

Almanya'nın Hannover şehrinde Türklerin işlettiği bir kuyumcu dükkanına maskeli 2 kişi tarafından düzenlenen silahlı soygunda 1 kişi yaralandı. Soygun sırasında Alper Karadağ isimli çalışan vurularak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve soyguncuların altınları alarak bisikletle kaçtığı belirtildi. Olay yerindeki detaylar polis tarafından inceleniyor.

12.07.2023 00:32

- Almanya'da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı

HANNOVER - Almanya'da Türklerin işlettiği bir kuyumcu dükkanına maskeli 2 kişi tarafından düzenlenen silahlı soygunda 1 kişi yaralandı.

Almanya'nın Hannover şehrinde Türklerin işlettiği kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Yerel saatle 15.00 sıralarında Altınbaş isimli kuyumcuda meydana gelen soygunda Alper Karadağ isimli çalışanın vurularak yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Olayla ilgili polis soruşturması devam ederken, soyguncuların altınları alarak bisikletle olay yerinden kaçtığı belirtildi. Kuyumcudan ne kadar altın çalındığı ise netlik kazanmadı. Olay yeri polis tarafından ablukaya alındı.

Almanya\'da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement