Almanya Örgütünden Anlı'ya Plaket - Son Dakika
Güncel

Almanya Örgütünden Anlı'ya Plaket

Almanya Örgütünden Anlı\'ya Plaket

Almanya İnsan Hakları Teşkilatı'nın Onursal Başkanı Karin Bronmüller, mültecilere ve insan hakları sunduğu yardımlar nedeniyle Eşbaşkan Fırat Anlı'ya plaket verdi.

10.06.2015 16:47

Almanya İnsan Hakları Teşkilatı'nın Onursal Başkanı Karin Bronmüller ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin mültecilere ve insan hakları sunduğu yardımlar nedeniyle Eşbaşkan Fırat Anlı'ya plaket verdi.

Düzenledikleri kampanya ile toplanan yardımları Şengal Dağı'ndaki Êzidilere gönderen Almanya İnsan Hakları Teşkilatı'nın Onursal Başkanı Karin Bronmüller ve Yönetim Kurulu Üyesi Carmen Jondral Schuler, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Almanya Êzidi Federasyonu Koblenz Êzidi Evi yöneticileri Muhittin Boğa ve Aziz Aldemir'de yer aldı.

Bronmüller, Diyarbakır ve bölgede belediyelerinin imkânlarıyla oluşturulan alanlarda kalan Êzidiler ile ilgili Eş Başkanımız Fırat Anlı'dan bilgi aldı. Bronmüller, Almanya İnsan Hakları Teşkilatı adına belediyemizin mültecilere ve insan haklarına sunduğu yardımlardan dolayı Eşbaşkan Anlı'ya teşekkür ederek, plaket takdim etti. Bronmüller ve beraberindekiler, ayrıca topladıkları 2 bin avroluk nakdi yardımı Fidanlık Yaşam Alanı'nda kalan Êzidilere verilmek üzere belediye yetkililerine teslim etti. İnsan hakları teşkilatı daha öncede 10 bin avroluk yardımda bulunmuştu. Anlı da, misafirlerine yaptıkları yardımlardan dolayı üzerinde Mezopotamya figürü olan bir plaket verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Almanya Örgütünden Anlı'ya Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement