Almanya'ya Gidecek Ailesini Havaalanına Götürürken Kaza Yaptı: 1'i Çocuk, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Almanya'ya Gidecek Ailesini Havaalanına Götürürken Kaza Yaptı: 1'i Çocuk, 5 Yaralı

Almanya\'ya Gidecek Ailesini Havaalanına Götürürken Kaza Yaptı: 1\'i Çocuk, 5 Yaralı

Ankara'da bir minibüsün otomobile arkadan çarpması sonucu aynı aileden 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

16.01.2013 07:09

Ankara'da bir minibüsün otomobile arkadan çarpması sonucu aynı aileden 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Otomobil sürücü Haydar Doğancı'nın Almanya'ya gidecek olan anne ve babasını Esenboğa Havalimanı'na götürdüğü öğrenildi.

Kaza, Pursaklar, Esenboğa Yolu'nda gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Pursaklar'dan havaalanı istikametine gitmekte olan Fuat Keskin idaresindeki 06 DE 1986 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle aynı istikamette seyreden Haydar Doğancı idaresindeki 19 KE 529 plakalı otomobile arkadan çarptı. Doğancı idaresindeki otomobil, çarpmanın etkisiyle savrulmaya başladı. Orta refüjdeki bariyerlere çarpan otomobil, yaklaşık 150 metre sonra durabildi. Kazada; otomobilde bulunan Haydar Doğancı ile babası Rıza Doğancı, annesi Gülizar Doğancı, Nazlı Doğancı (4) ve Ayten Özgür yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis, ikinci bir kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptı. Bu arada çarpmanın şiddetiyle araçta sıkışan Gülizar Doğancı ve Ayten Özgür, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarının ardından bulunduğu yerden çıkarıldı. İtfaiye ekipleri, gaz sızıntısı olabileceği ihtimaliyle otomobilin elektrik aksamını ve gaz sistemini devre dışı bıraktı.

Yaralılar, daha sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Gülizar ve Nazlı Doğancı ile Ayten Özgür'ün durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazadan yara almadan kurtulan minibüs sürücüsü Fuat Keskin de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan, Haydar Doğancı Almanya gidecek olan babası Haydar ile annesi Gülizar Doğancı'yı Esenboğa Havalimanı'na götürdüğü öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle arka tarafı çöken otomobildeki bavullar, polis ekipleri tarafından güçlükle çıkarılarak karakola götürüldü.

Kaza nedeniyle kontrollü verilen trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kaza sonrası minibüste küçük çapta hasar meydana gelirken, otomobilin hurdaya döndüğü, parçalarının da yola savrulduğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Almanya'ya Gidecek Ailesini Havaalanına Götürürken Kaza Yaptı: 1'i Çocuk, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement