Altay'da Turmuş Işığı Gördü - Son Dakika
Güncel

Altay'da Turmuş Işığı Gördü

Altay\'da Turmuş Işığı Gördü

SPOR Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta deplasmanda Manavgatspor'la 1-1 berabere kalarak son 4 müsabakasında 2 puan alan Altay'ın başında ilk maça çıkan yeni teknik direktörü Ümit Turmuş, takımın olumlu sinyal verdiğini söyledi.

17.10.2016 13:51

SPOR Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta deplasmanda Manavgatspor'la 1-1 berabere kalarak son 4 müsabakasında 2 puan alan Altay'ın başında ilk maça çıkan yeni teknik direktörü Ümit Turmuş, takımın olumlu sinyal verdiğini söyledi.

Rakibin genç ve mücadeleci bir ekip olduğunu ve ilk yarıda verdikleri tek pozisyonun golle sonuçlandığını ifade eden  Ümit Turmuş, "İkinci yarıda tek kale oynadık, İbrahim Akın'la bir topumuz direkten döndü. Net fırsatlar harcadık. Berabere kaldık ancak takımdaki ışığı gördük. Bir galibiyete ihtiyacımız var. Ondan sonra bizi kimse tutamaz" dedi.

Az pozisyon verip, çok gol atan bir takım olacaklarını dile getiren Ümit Turmuş, şöyle devam etti:

"Kadro kalitesi olarak rakiplerden üstünüz. Şanssız bir maç oynadık. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Halil Karataş ilk yarıda burnu kırılmasına rağmen 90 dakika oynadı, hırslı olması, özverisi önemli. Doğru yoldayız, ne yaptığını bilen organize bir takım izleteceğiz. Taraftarımız da futbolcuları maçtan sonra alkışladı. 1-2 haftaya daha ihtiyacımız var, bu süreci en az kayıpla atlatmalıyız. Kütahyaspor'u evimizde yenmeliyiz. 2 puan ortalaması bizi şampiyonluğa taşır."

FERDİ'DEN KÖTÜ HABER

Altay'ın hafta içinde yaptığı antrenmanda sakatlanan orta saha oyuncusu Ferdi Coşkun'un kasağında 6 santim yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan deneyimli futbolcunun en az 4 hafta takımdan ayrı kalması bekleniyor.

Adalesindeki gerilme nedeniyle riske edilmeyen Furkan'ın MR'ı temiz çıkarken burnu kırılan Halil Karataş, cumartesi günü İzmir'de oynanacak Kütahyaspor maçı öncesi aynı zamanda sarı kart cezalısı durumuna düştü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Turmuş Işığı Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement