Altınordu'da Yusuf'a Operasyon - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Yusuf'a Operasyon

Altınordu\'da Yusuf\'a Operasyon

Altınordu'da stoper Yusuf Abdioğlu, sol ayak bileği kıkırdak ve kemiğinden ameliyat oldu.

19.05.2016 15:54

Altınordu'da stoper Yusuf Abdioğlu, sol ayak bileği kıkırdak ve kemiğinden ameliyat oldu. Kent Hastanesi'ndeki operasyonu, Op. Dr. Bülent Zeren gerçekleştirdi. Yarın taburcu olacak Yusuf'un yaklaşık 8 hafta sonra çalışmalara başlayabileceği açıklandı.

Ligin ikinci devresinden bu yana hafif sakatlıklar yaşadığını anlatan Yusuf, "Sakatlığım yavaş yavaş ilerledi. Ödem oluşturmaya başlamıştı. Sezon sonu geldi ve ameliyat olmaya karar verdik. Sahalara eskisinden daha iyi döneceğim" diye konuştu.

Ligdeki üç İzmir ekibi arasında en iyi dereceyi elde ettiklerini hatırlatan Yusuf, "Göztepe ve Karşıyaka ile oynadığımız derbilerde 3 galibiyet, 1 beraberlik aldık. İlk devredeki puan istikrarımızı ikinci yarıda da sürdürebilseydik şu an play off mücadelesi veriyorduk. Gelecek sezon hedefe oynayacağız" dedi.

FIFA'DAN ÖNCE İZMİR'E

A Milli Futbol Takımı'nın 22 Mayıs Pazar günü İngiltere ile oynayacağı hazırlık maçında ilk kez uygulanması planlanan yeni FIFA kuralları, bu müsabakadan önce İzmir'de 20 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Çocuk Futbolu Festivali'nde uygulanucak. Çamdibi'ndeki toprak zeminli Altınyıldız Sahası'nda yapılacak turnuvada 50 takımın 10-11 yaş ekipleri mücadele edecek. Daha önce 8 kez Çamdibispor tarafından organize edilen, geçen yıl Altınordu'nun ana desteğiyle düzenlenen Çocuk Futbolu Festivali'nin başlama vuruşu yarın saat 17.00'de yapılacak.

Turnuvada, ceza sahasındaki bariz gol pozisyonlarında yapılan faullerde, futbolcunun kırmızı yerine sarı kartla cezalandırılması, penaltı atışında kaleciyi yanıltan oyuncuya ve çizgiyi erken terk eden kaleciye sarı kart gösterilmesi, su molalarının zorunlu hale getirilmesi, başlama vuruşunun tek kişiyle ve geriye doğru yapılabilmesi, maç başlamadan önce futbolculara kırmızı kart gösterilebilmesi ve bu şekilde oyun dışı kalan oyuncunun yerine bir başkasının geçmesi gibi yenilikler yer alıyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Yusuf'a Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement