Altınordu'dan Serdar Atağı - Son Dakika
Güncel

Altınordu'dan Serdar Atağı

Altınordu\'dan Serdar Atağı

Ara transferde 8 oyuncuyu gönderen ve 5 takviye yapmayı planlayan Altınordu, sol kanat arayışlarında Samsunspor'dan ayrılan Serdar Eylik'e kanca attı.

11.01.2015 13:25

Ara transferde 8 oyuncuyu gönderen ve 5 takviye yapmayı planlayan Altınordu, sol kanat arayışlarında Samsunspor'dan ayrılan Serdar Eylik'e kanca attı. Kırmızı lacivertliler, listedeki Trabzonsporlu Emre Güral'ın ilk tercihinin Süper Lig ekipleri olması üzerine rotayı Serdar'a çevirdi. Boluspor'un da talip olduğu 24 yaşındaki oyuncu, PTT 1'inci Lig'de 9 maçta 2 gol kaydetti. Galatasaray altyapısından yetişen Serdar Eylik, Orduspor, Denizlispor, Karşıyaka, Giresunspor, Kayseri Erciyesspor ve Osmanlıspor formaları da giydi.

Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ertelenen Fenerbahçe maçının tarihinin netleşmemesi üzerine devre arası kampını Antalya'da geçirme kararı aldı. Yarın yola çıkacak Altınordu, 18 Ocak'a kadar Kundu Royal Wings Otel'de kampa girecek. Kampta tek hazırlık maçı yapmayı planlayan Altınordu'nun rakibi henüz belli değil. Kamp kadrosuna Çağlar ve Cengiz'in yanı sıra altyapıdan Kerim, Yusuf ve Alican da dahil edildi.

Altınordu, PTT 1'inci Lig'in ilk yarısında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan ceza almayan tek kulüp oldu. Ligdeki diğer 17 kulüp, saha olayları ile çirkin tezahürat nedeniyle para ve seyircisiz oynama cezalarıyla karşı karşıya kalırken Altınordu'ya 16 maçlık periyotta hiç ceza kesilmedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'dan Serdar Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement