Altınordu'nun Penaltıkoliği Tolgahan - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Penaltıkoliği Tolgahan

Altınordu\'nun Penaltıkoliği Tolgahan

Geçen yıl kontrolsüz hamlelerle rakip futbolcuları ceza sahasında düşürüp 3 penaltıya yol açan PTT 1'inci Ligi takımı Altınordu'nun tecrübeli kalecisi Tolgahan Acar, bu sezonun ilk haftasında da aynı şanssızlığı yaşadı.

18.08.2015 13:33

Geçen yıl kontrolsüz hamlelerle rakip futbolcuları ceza sahasında düşürüp 3 penaltıya yol açan PTT 1'inci Ligi takımı Altınordu'nun tecrübeli kalecisi Tolgahan Acar, bu sezonun ilk haftasında da aynı şanssızlığı yaşadı.

Samsunspor maçında defansın arkasına sarkan Ofoedu'yu yaptığı sert müdahale ile hem penaltıya neden olan hem de kırmızı kart gören Tolgahan, takımının maçın henüz 6'ncı dakikasında 1-0 geriye düşmesine sebep oldu. Sahada 10 kişi kalan Altınordu, sahadan da 4-0 yenik ayrıldı.

Geçen sezon deplyasmanda oynanan Giresunspor maçının 24'üncü dakikasında Rıdvan'ı düşüren Tolgahan, penaltı vuruşunda Lopes'e avlanırken Altınordu, 89'uncu dakikada Taha ile 1 puanı kurtardı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında 3'üncü dakikada Erdal'ı indiren tecrübeli kaleci, bu kez Sertan'ın penaltı golüne engel olamadı. Ev sahibi takım, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bucaspor derbisinde Altınordu 1-0 öndeyken 76'ncı dakikada İskender'i ceza alanında düşüren Tolgahan, kırmızı kartla cezalandırıldı. Eldivenleri devralan Evren, penaltıyı kurtararak Altınordu'nun maçı kazanmasında büyük etken oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Penaltıkoliği Tolgahan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement