Altınordu'nun Sattığı Gökhan ve Halil İbrahim Umduğunu Bulamadı - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Sattığı Gökhan ve Halil İbrahim Umduğunu Bulamadı

Altınordu\'nun Sattığı Gökhan ve Halil İbrahim Umduğunu Bulamadı

Altınordu'nun devre arasında Antalyaspor'a sattığı sol bek Gökhan Yılmaz ile sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna, Antalyaspor'da umduğunu bulamadı.

27.04.2016 14:26

Altınordu'nun devre arasında Antalyaspor'a sattığı sol bek Gökhan Yılmaz ile sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna, Antalyaspor'da umduğunu bulamadı.

2008-2010 yılları arasında altyapısında forma giydiği Antalyaspor'a dönen Gökhan, Süper Lig'de sadece 1 kez şans bulurken, kupada 5 müsabakada görev aldı. Performansı yetersiz bulunduğu için kiralandığı Balıkesirspor'da 4 maç oynayan Halil İbrahim'in sözleşmesi Balıkesirspor tarafından sezon bitmeden feshedildi.

Altınordu'nun devre arasında yollarını ayırdığı diğer bir futbolcu Yıldıray Koçal ise transfer olduğu Keçiörengücü'nde müthiş bir performans sergiledi. Altınordu'da 1 kez bile gol sevinci yaşayamayan Yıldıray, daha önce gol kralığı olduğu Başkent temsilcisinde 14 kez rakip fileleri sarsarak takımının play off'a kalmasında büyük pay sahibi oldu.

Ligin ikinci yarısında kadro dışı bırakıldıktan sonra sözleşmesi feshedilen Yener Arıca ise Hollanda'ya dönerek sezonu kapattı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Sattığı Gökhan ve Halil İbrahim Umduğunu Bulamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement