AMASYA'DA DEPREMZEDE AİLELERİN RAMAZAN KOLİLERİ ÖĞRENCİLERDEN - Son Dakika
Güncel

AMASYA'DA DEPREMZEDE AİLELERİN RAMAZAN KOLİLERİ ÖĞRENCİLERDEN

AMASYA'da ortaokulu öğrencileri harçlıklarıyla kent merkezinde misafir edilen depremzede ailelere ramazan kolisi hazırladı.

07.04.2023 15:04  Güncelleme: 15:10

AMASYA'da ortaokulu öğrencileri harçlıklarıyla kent merkezinde misafir edilen depremzede ailelere ramazan kolisi hazırladı.

Kentte, Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, ramazan ayında yardım kampanyası başlattı. Öğrenciler harçlıklarıyla aldıkları, yağ, makarna, pirinç, salça gibi birçok gıda ve hijyen ürününün bulunduğu kolileri elleriyle hazırladı. Ortaokul öğrencisi Elif Nisa Köse (12), 'Ramazan ayındayız. Şehrimize gelen depremzedeler için yardım kolileri hazırladık. Gerek öğretmenlerimiz olsun gerekse arkadaşlarımız olsun hem maddi hem manevi depremzedelerimizin sonuna kadar yanındayız. Yardım kolilerini en kısa sürede ulaştıracağız" dedi.

Fazlı Göktuğ Karaköse (14); 'Ramazan ayının manevi gücüyle depremzede ailelerimize yardım etmeye çalışıyoruz. Ramazan kolilerimizi kendi harçlıklarımızla hazırladık ve depremzede ailelerimize dağıtacağız" diye konuştu.

Okulu ve öğrencileri ziyaret eden Amasya İl Mili Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen ise, 'Bugün bu okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle irtibata geçerek ramazan ayında şehrimizde kalan depremzede aileler için yardım kolisi hazırlayarak katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Malum ramazan ayı güzel ve bereketli bir ay. Bu vesileyle erzak kolileri tedarik edebileceklerini, ulaştırabileceklerini söylediler. Çocuklarımıza teşekkür etmek için buradayız. Katkı koyan, destek olan, yardımcı olan öğrencilerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Amasya dün olduğu gibi bugün de, yarın da her zaman üzerine düşeni yapıyor, yapmaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı. (DHA)

AMASYA\'DA DEPREMZEDE AİLELERİN RAMAZAN KOLİLERİ ÖĞRENCİLERDEN
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AMASYA'DA DEPREMZEDE AİLELERİN RAMAZAN KOLİLERİ ÖĞRENCİLERDEN - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement