Amasya'nın Suluova ilçesinde Engelsiz Yaşam Parkı açıldı - Son Dakika
Güncel

Amasya'nın Suluova ilçesinde Engelsiz Yaşam Parkı açıldı

Amasya\'nın Suluova ilçesinde Engelsiz Yaşam Parkı açıldı

Amasya'nın Suluova ilçesinde belediye tarafından yapılan Engelsiz Yaşam Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. Parkta oyun grupları ve dernek ofisi bulunuyor. Açılış töreninde konuşan Kaymakam Şafak Gürçam, devletin engelli bireyler için birçok hizmeti hayata geçirdiğini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Üçok ise parkın engelsiz yaşam için önemli bir adım olduğunu söyledi.

05.12.2023 19:25

Amasya'nın Suluova ilçesinde belediye tarafından yapılan ve içinde oyun grupları ile dernek ofisinin yer aldığı Engelsiz Yaşam Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Kaymakam Şafak Gürçam, açılış töreninde yaptığı konuşmada, devletin engelli bireylerin eğitimleri, istihdamı, sosyal yardımları, tedavi gibi çok sayıda hak için çok sayıda hizmeti hayata geçirdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Fatih Üçok ise daha önce uygunsuz ortamda bir dernek ofisi bulunduğunu dile getirerek, "Buna gönlümüz razı olmadı ve özel kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi içerisinde oyun grupları ile dernek ofisinin bulunduğu engelsiz yaşam parkını inşa ederek hizmetlerine sunduk." dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Sakatlar Derneği Suluova Şubesi Başkanı Mehmet Semiz tarafından Gürçam ve Üçok'a teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya'nın Suluova ilçesinde Engelsiz Yaşam Parkı açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement