Amigo Sefa"Nın Otelde Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Amigo Sefa"Nın Otelde Ölü Bulunması

Görüntü Dökümü : "Amigo Sefa"nın cenazesinin Adli Tıp'a getirilmesi Sefayı seven bir grubun Adli Tıp bahçesine girmesi Genel detaylar "Amigo Sefa"nın otelde ölü bulunması Taksim'deki bir otelde ölü bulunan Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun tribün lideri "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı Taksim'deki bir otelde ölü bulunan Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun tribün lideri "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya'nın cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

13.01.2016 18:45

Görüntü Dökümü :

"Amigo Sefa"nın cenazesinin Adli Tıp'a getirilmesi

Sefayı seven bir grubun Adli Tıp bahçesine girmesi

Genel detaylar "Amigo Sefa"nın otelde ölü bulunması

Taksim'deki bir otelde ölü bulunan Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun tribün lideri "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Taksim'deki bir otelde ölü bulunan Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun tribün lideri "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya'nın cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kalya'nın Taksim Meşrutiyet Caddesi'ndeki Peak Otel'de ölü bulunmasının ardından, Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemeleri tamamlandı.

İncelemeler sırasında otel önünde toplanan bazı taraftarlar, çeşitli sloganlar attı. Gruptakiler arasında çıkan arbedeye polis müdahale etti.

Sefa Kalya'nın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Cenazeyi, burada "Amigo Sefa"nın babası Aziz Kalya, yakınları ve çok sayıda taraftar karşıladı. Bu sırada bazı kişilerin gözyaşı döktüğü görüldü.

Cenazenin içeri alındığı sırada Adli Tıp Kurumu bahçesine giren taraftarlar, görevlilerin uyarısı üzerine dışarı çıktı.

Öte yandan, otelin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Kalya'nın 19.00 sularında otele 2 arkadaşıyla girdiğini, bu kişilerle lobide bir süre oturduktan sonra tek başına odasına geçtiğini belirledi.

Kalya'nın 23.45 gibi ayran siparişi verdiği ancak gelen görevlilere kapıyı açmadığı öğrenildi.

Amigo Sefa"Nın Otelde Ölü Bulunması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amigo Sefa'Nın Otelde Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement