Amway'den Türk Voleyboluna Destek - Son Dakika
Güncel

Amway'den Türk Voleyboluna Destek

Amway\'den Türk Voleyboluna Destek

Amway, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Tedarik Sponsoru oldu

07.06.2013 16:45

Bugüne kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde, önemli sporcu ve takımlara destek veren, dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden Amway, Türkiye Voleybol Federasyonu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Amway, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Tedarik Sponsoru olarak Türk voleyboluna desteğini başlattı.

Kozmetik ve cilt bakımından vitamin, mineral ve beslenme destek ürünlerine, ev bakım ve temizlikten ev teknolojisine 500'den fazla ürünüyle bugün dünyanın lider doğrudan satış şirketleri arasında yer alan Amway, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Tedarik Sponsoru oldu.

Amway Türkiye'nin, federasyon ile yaptığı işbirliği A, U23, Genç, Yıldız ve Plaj Voleybolu olmak üzere tüm bayan ve erkek takımlarını kapsıyor.

Voleybolda ülkemiz adına yaşanan başarıların artarak çoğalmasının spor ve sporcuların desteklenmesi ile mümkün olacağına inanan Amway Türkiye, bu sponsorluk ile hem bizleri başarıyla temsil eden milli takıma destek olmak hem de bu spora başlamayı düşünen gençler için voleybol sporunun ülkemizdeki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Amway, bugüne kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde, önemli sporcu ve takımlara destek verdi ve vermeye de devam ediyor. Amway'in global vitamin, mineral ve beslenme destek ürünleri markası NUTRILITE, 2008 yılında Barcelona'da forma giydiği dönemde Ronaldinho'nun sponsorları arasında yer aldı. NUTRILITE halen AC Milan kulübünün kurumsal sponsoru ve futbol takımının resmi beslenme destek ürünleri tedarikçisidir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amway'den Türk Voleyboluna Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement