Amway Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İle Elele Verdi - Son Dakika
Güncel

Amway Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İle Elele Verdi

Amway Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İle Elele Verdi

Tüm dünyada Çocuk Hakları Günü olarak kutlanan 20 Kasım'da Amway de One by One Kampanyası'nın 10. yıldönümünde Amway Global Gönüllülük Günü'nü kutladı.

28.11.2013 10:03

Tüm dünyada Çocuk Hakları Günü olarak kutlanan 20 Kasım'da Amway de One by One Kampanyası'nın 10. yıldönümünde Amway Global Gönüllülük Günü'nü kutladı. Amway Serbest Girişimcileri ve çalışanları, Çin'den ABD'ye 50'yi aşkın ülkede çocuklara yardım için bir araya geldi. Bu etkinlik kapsamında Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa bölgesinde kişisel bakım ve ev bakım ürünlerinde oluşan 10.000 paket, ihtiyacı olan çocuklarla paylaşıldı. Amway Serbest Girişimcileri ile çalışanlarının gönüllü olarak 2593 saat çalıştığı bu etkinlikle 14.000 çocuğa ulaşıldı.

Türkiye'de TEGV ile işbirliği yaptı

Bu özel günde Amway Türkiye de Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) destek verdi. Bu işbirliği kapsamında Amway Serbest Girişimcileri ve çalışanları, özel paketlerde toplanmış ev bakım ve kişisel bakım ürünlerini TEGV'e bağışladı. Konuyla ilgili TEGV Genel Müdürü Berna Çağatay; "TEGV olarak, önceliğimiz ülkemizin ilköğretim çağındaki çocuklarına kaliteli eğitim desteği verirken, çocuk dostu mekanlarımızda onların hayatını güzelleştirmek. Amway tarafından yapılan bu anlamlı bağışın, çocuklarımızda kişisel bakım ve hijyenin önemi konusunda farkındalık yaratacağına ve daha sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmemize yardımcı olacağına inanıyoruz." dedi.

Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün ise bu küresel etkinliğe katılmış olmaktan gurur duyduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Çocuklara yardım eden bir dünya girişiminin parçası olmak çok gurur verici bir şey. Dünyanın çeşitli ülkelerinde Amway Serbest Girişimcileri ve çalışanları yardıma muhtaç çocuklar ve aileleri için yardım projelerinde gönüllü çalışmalar yaptılar Çin'deki arkadaşlarımız yetimlere güvenlik ve felakete hazırlık konularında eğitim verdi, biz de Avrupa'da günlük yaşamlarında temel ihtiyaçlarını satın almaya güçleri yetmeyen aileleri destekledik ve bunların hepsi aynı gün gerçekleştirildi. Çok mutluyuz…"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amway Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İle Elele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement