Ankara'da hastanede sedyeden düşen hasta öldü, soruşturma başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da hastanede sedyeden düşen hasta öldü, soruşturma başlatıldı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir hastanede muayene olmak için beklediği sırada sedyeden düşürülen Muharrem D'nin ölümüne ilişkin, hasta bakıcılar ve hemşire hakkında, 'taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamerası görüntüleri de soruşturma dosyasına girdi.

25.03.2024 14:55  Güncelleme: 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir hastanede muayene olmak için beklediği sırada sedyeden düşürülen Muharrem D'nin ölümüne ilişkin, hasta bakıcılar ve hemşire hakkında, "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlatıldı.

15 Mart'ta Yenimahalle'deki bir hastanenin dahiliye polikliniğinde yatan Muharrem D, hasta bakıcıların refakatinde sedye üzerinde göz muayenesine götürüldü. Muharrem D'ye refakat eden hasta bakıcılar Bayram S. ve İsa K. ile hemşire Satı T'nin, sedyenin ayarlarıyla oynadıkları sırada hasta sedyeden düştü.

5 GÜN SONRA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Sağlık görevlileri, kafa üstü düşen Muharrem D'nin beyin kanaması geçirdiğini belirledi. Yoğun bakım servisine alınan hasta, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ SORUŞTURMA DOSYASINDA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, hastanın ölümünün ardından hasta bakıcılar Bayram S. ve İsa K. ile hemşire Satı T. hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlattı. Muharrem D'nin sedyeden düştüğü anların güvenlik kamerası görüntüleri de soruşturma dosyasına girdi. Görüntülerde, hasta bakıcıların sedyenin ayarlarıyla oynadığı esnada, üzerinde hasta bulunan sedyenin aniden düştüğü, muayene için sıra bekleyenler ve sağlık görevlilerinin telaşla hastayı yerden kaldırmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

Ankara\'da hastanede sedyeden düşen hasta öldü, soruşturma başlatıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da hastanede sedyeden düşen hasta öldü, soruşturma başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gökmen Karaçay: bende Koşuyolu kalp acilinde denk gelmiştim 7yil önce adam pek sağlam kalmıyor düşünce getirenler hep BEZGİN olduğu için sanki zorla tasitiyolar begenmiyorsan yapma o işi aybaşı maaş gelince koşa koşa gidiyorsun ama 18 4 Yanıtla
  • Ankara null: takipsizlik cikar yakinda adalet yok 8 1 Yanıtla
  • Mesut Erdoğan: Görevini adam gibi yapmayanı meslekten atacaksın! Millet işsizlikten kırılıyor bunların mesleğini geçtim insana bile saygısı kalmamış 2 0 Yanıtla

Advertisement