Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi

Ankara\'da Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapılan operasyonda, M.K.Ç. ve İ.Ç. isimli şüphelilerin üst, araç ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin gençleri zehirlediği istihbaratı üzerine düzenlenen baskında, bir kilogram esrar, bir adet hassas terazi, bir adet ruhsatsız tabanca ve fişekler bulundu. Ayrıca, M.K.Ç.'nin aracında da 2 bin 200 gram esrar bulundu.

26.09.2023 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde uyuşturucu madde sattığı iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemeye yönelik çalışma yaptı.

Ekipler, M.K.Ç. ve İ.Ç'nin ilçede sahibi oldukları biri kafe olan 2 iş yerinde gençlere uyuşturucu madde sattığı istihbaratı doğrultusunda belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Yakalanan şüphelilerin üst ve iş yerinde yapılan aramalarda, 1 kilogram esrar, hassas terazi, ruhsatsız tabanca, boş şarjör, 27 fişek ele geçirildi. Söz konusu kafe ise mühürlendi.

Öte yandan, şüpheli M.K.Ç'nin ikameti önündeki araç içerisinde de yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğuna dair istihbaratı değerlendiren ekipler, otomobilde yaptıkları aramada bagajda gizlenmiş 2 bin 200 gram esrar ele geçirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement