Ankara Valisi Kayıp Çocuğun Arama Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ankara Valisi Kayıp Çocuğun Arama Çalışmalarına Katıldı

Ankara Valisi Kayıp Çocuğun Arama Çalışmalarına Katıldı

Ankara Valisi kayıp çocuğun arama çalışmalarına katıldıAnkara'nın Çankaya ilçesine bağlı İmrahor mahallesinde dünden beri haber alınamayan 8 yaşındaki Serdar Kandemir'i arama çalışmalarına Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da katılarak bölgede incelemelerde bulundu.

15.04.2016 23:49

Ankara Valisi kayıp çocuğun arama çalışmalarına katıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı İmrahor mahallesinde dünden beri haber alınamayan 8 yaşındaki Serdar Kandemir'i arama çalışmalarına Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da katılarak bölgede incelemelerde bulundu.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar Ankara Emniyet müdürü Mahmut Karaaslan ile birlikte dün okuldan eve dönüş yolunda kaybolan Serdar Kandemir'i arama çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

AFAD, ASKİ, itfaiye ve emniyet güçlerinin birlikte gerçekleştirdiği arama kurtarma çalışmalarına katılan Vali Kılıçlar, dere yatağının çevresinde devam eden çalışmaları inceleyerek konuyla ilgili bilgi aldı.

Dere yatağının kapalı olarak 11 kilometre şehrin içinden geçtiğini belirten Kılıçlar, 'İnşallah Serdar çocuğumuz burada değildir ama her ihtimali değerlendirerek parça parça bu kapalı dere yatağının üstünü ASKİ iş makineleri ile kırarak emniyetten ve diğer itfaiyeden dalgıçlarımızla beraber buradaki dereyi arayacağızö dedi.

İhtimalleri sıfıra indirebilmek için gece gündüz çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Vali Kılıçlar, 'Biz her ihtimali değerlendirerek ASKİ, itfaiye, emniyet teşkilatımız, AFAD il müdürlüğü bütün arkadaşlarımız ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. İnşallah hayırlı bir netice elde ederiz. İnşallah Serdar çocuğumuz burada değildir başka bir yerden çıkar. İnşallah hayırlı bir netice alarak çocuğumuzun canını sağ bir şekilde buluruzö dedi.

Arama kurtarma ekiplerinin 8 yaşındaki Serdar için çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Valisi Kayıp Çocuğun Arama Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement