Anneler Günü - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kadınlara şeker ve tansiyon ölçümü yapılması Kadınlara saç bakımı yapılması Anneler Günü Samsun'da köyde yaşayan kadınlar, kuaförde saç bakımlarını yaptırdı, el ve bileklerine Hint kınası yaktırdı, özel hastane sponsorluğunda şeker ve tansiyon kontrolünden geçirildi Samsun'da Anneler Günü dolayısıyla köyde yaşayan kadınlara saç bakımı, şeker ve tansiyon kontrolü yapıldı.

08.05.2016 19:29

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kadınlara şeker ve tansiyon ölçümü yapılması

Kadınlara saç bakımı yapılması

Anneler Günü

Samsun'da köyde yaşayan kadınlar, kuaförde saç bakımlarını yaptırdı, el ve bileklerine Hint kınası yaktırdı, özel hastane sponsorluğunda şeker ve tansiyon kontrolünden geçirildi

Samsun'da Anneler Günü dolayısıyla köyde yaşayan kadınlara saç bakımı, şeker ve tansiyon kontrolü yapıldı.

Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezince, Çobanözü Mahallesi Köy Konağı bahçesinde Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Programda konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bugünün çok önemli olduğunu belirterek, ülkenin geleceği için yavruların yetiştirilmesinde en büyük mesuliyet ve sorumluluk sahibi anneleri hatırlama günü olduğunu söyledi.

Anneleri hatırlamak için bir günün yeterli olmadığına dikkati çeken Taşçı, "Her gün Anneler Günü, her gün annelerimizin yanında olmamız lazım. Her gün annemizi aynı duyguyla anmamız, sevmemiz gerekiyor." dedi.

Taşçı, birlik ve beraberlik içinde yaşanması gerektiğini vurgulayarak, ülkenin birlik ve beraberliği için bu tür organizasyonları önemsediklerini kaydetti.

Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Gönüllü Yöneticisi ve Belediye Başkanı Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı da Anneler Günü özel programında bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Taşçı, "yılın mahalle annesi" seçilen 85 yaşındaki Emine Kar'a çeyrek altın ile çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra kadınlar, kuaförde saç bakımlarını yaptırdı, el ve bileklerine Hint kınası yaktırdı, özel hastane sponsorluğunda şeker ve tansiyon kontrolünden geçirildi.

Etkinlik, verilen ikramın ardından sona erdi.

Anneler Günü
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement