"Anneme En Güzel Mesajı Ben Yazarım" - Son Dakika
Güncel

"Anneme En Güzel Mesajı Ben Yazarım"

"Anneme En Güzel Mesajı Ben Yazarım"

"Anneme En Güzel Mesajı Ben Yazarım" diyenler, annesine İpad Mini armağan ediyor!

07.05.2013 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vicco'nun Facebook sayfasında Anneler Günü için özel olarak hayata geçirilen uygulaması ile kullanıcılar, anneleri için birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Çocuk Ayakkabı markası Vicco, "Anneler Gününe" özel bir yarışma gerçekleştiriyor. Vicco facebook sayfası üzerinden yapılacak yarışmaya katılımcılar, sorulan soruya doğru cevap verdikten sonra, annelerine duygularını bir cümle ile ifade ederek yarışmaya katılabiliyor. Yazılan Anneler günü mesajları arasından jürinin seçimiyle dereceye giren yarışma katılımcılarını birbirinden güzel hediyeler bekliyor. Ayrıca büyük ödüller haricinde soruya doğru cevap veren her 100. Katılımcı, Vicco'dan ayakkabı kazanma şansı yakalıyor.

Vicco'nun ödüllü anneler günü yarışmasına 12 Mayıs Pazar akşamı saat 23.59'a kadar https://www.facebook.com/ViccoFamily linkinden herkes katılabilir!

"Ipad Mini, Casio Kol Saati, Philips Saç Şekillendirici ve Vicco'dan Ayakkabı" kazanmak için jüri tarafından en çok beğenilen mesajların sahibi olun, birbirinden güzel hediyelerden birini kazanma şansını yakalayın. Uygulamaya arkadaşlarınızı da davet ederek kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Son Katılım Tarihi : 12 Mayıs 2013 saat : 23.59

Yarışma kapsamında Jüri tarafından en çok beğeni alan mesajların ödülleri;

1.lik ödülü : Ipad Mini

2.lik ödülü : Casio Kol Saati

3.lük ödülü : Philips Saç Şekillendirici

Katılım Koşulları

Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz.

Yarışma, Vicco tarafından düzenlenmektedir ve Vicco Facebook sayfasında gerçekleşecektir

Yarışma 4 Mayıs 2013 tarihinde başlayıp 12 Mayıs 2013 günü 23.59'da son bulacaktır.

Yarışma katılımcılarının Vicco Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/ViccoFamily) beğenmeleri zorunludur.

Yarışma, soruyu doğru bilerek ilgili alana mesaj bırakmaları esasına dayanmaktadır.

Uygulama 4 - 12 Mayıs 2013 tarihleri arasında devam edecek olup, jüri tarafından değerlendirilerek büyük ödülü kazananlar 15 Mayıs 2013 günü Vicco Facebook sayfasında açıklanacaktır.

Uygulamaya izin verip soruyu doğru yanıtlayanlar arasından her 100. kişi Vicco'dan Ayakkabı kazanacaktır. Toplam ödül sayısı 50 adetle sınırlıdır.

Vicco çalışanları yarışmaya katılabilir fakat ödül kazanma hakkına sahip değildir.

Ödüllerin teslimatı için kazanan yarışmacılarla e-posta üzerinden irtibata geçilecek olup ödül teslimatı kargo ile yapılacaktır.

Ödüller stoklarla sınırlı olup Vicco Yönetimi ürün değiştirme ve yarışma tarihinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Her katılımcı 1 kez ikramiye alma hakkına sahiptir. Birden fazla ikramiye kazandığı tespit edilen katılımcılara ikramiyeleri verilmeyecektir.

Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, Vicco sorumlu tutulamaz.

Vicco, Kampanyayı kötü yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.

Vicco katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar bu koşulları kabul etmiş sayılmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Anneme En Güzel Mesajı Ben Yazarım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement